marți, august 9, 2022
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 22.07.2022/17.8.13.4.

MATRIŢA ZILEI – 22.07.2022/17.8.13.4.

11 4 77
22222    8
3    


FOC
– 1,5,9 – 2 elemente

APĂ – 2,6 – 5 elemente

AER – 3,7 –3 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 4 și dă o tentă serioasă acestei zile aducându-ne o capacitate mare de a ne face ordine în trăiri și de a ne autodisciplina, de a ne organiza, de a ne alinia la o anumtă formă de a fi și de a ne menține acolo, activ și dinamic pentru a putea atinge un echilibru interior. Există o anumită claritate mentală, anumite sclipiri de geniu (77) în ideile noastre și le putem manifesta în realitatea materială cu ajutorul însuflețirii lor folosindu-ne de emoții înălțătoare. Planurile, proiectele, toate activitățile în general, au ca recomandare studiul în detaliu și acțiuni inspirate în direcția atingerii lor, având multă răbdare și implicându-ne cu asumare. Avem putere mare de muncă, suntem harnici, comunicativi (4) și foarte responsabili (8) pentru că dorim să ne atingem obiectivele.

Este o zi deosebit de energică în care acționăm cu perseverență. Este util să fim atenți la relațiile noastre pentru că, în febra acțiunii, e posibil să facem sau să spunem lucruri care pot leza emoțional persoanele din jurul nostru. De asemenea orgoliul și controlul excesiv este util a fi atent supravegheate. Orice vorbă spusă azi are un impact uriaș (222222) asupra celor din jur, așa că dacă ne simțim cumva furioși sau enervați, este de preferat să cântărim cu atenție cuvintele. Forța psihică este oarecum echilibrată și (11) și are puterea de a ne susține în gestionarea emoțiilor foarte puternice. Energiile feminine aduc sensibilitate crescută, și anumite calități extrasenzoriale conștiente sau nu, se manifestă vizibil.

Energia lui 4 aduce o tentă de seriozitate, însă e benefic pentru noi să avem și mici escapade de veselie și amuzament (3), în care ne putem juca cu informațiile deținute deja, pentru a le putea folosi la detaliile care fac diferența azi,mai ales că este o zi de vineri, o zi guvernată de Venus ce ne oferă bucuria vieții și ne susține la dăruirea cu generozitate și celorlalți din ea.

Recomandarea zilei. Atenție la stres și la reacții impulsive, la surmenaj și epuizare. De asemenea tendința de a trăi momente din trecut ne scoate din starea de prezență și ne activează răni mai vechi, aducând confuzie și anumite momente neplăcute. În această zi de 4 este utilă conectarea cu pământul, pentru a ușura momentele în care avem tendința de a ne înstrăina de la proriul sine. Mersul desculț, îngrijirea unei plante, admirarea unui munte, ținutul unei pietre în mână face această conectare mult mai ușoară.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinți dorințe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 22.07.2022 la ora 22:07. 

BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 4768

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
21.4 ° C
21.6 °
19.4 °
68 %
6.3kmh
100 %
mar
23 °
mie
18 °
joi
26 °
vin
30 °
sâm
30 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Măcar pe Arafat au reușit să îl decontamineze.

EDITORIAL

Mai e ceva timp până la următorul set de alegeri - și încă ce alegeri; că va fi set complet - astfel că pentru...

EPIGRAMA ZILEI

La mijloc de codru des Toate păsările ies Deci acolo mergi bădică De vrei să vezi păsărică... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...