sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăRețeta ZileiPui caprese la cuptor

Pui caprese la cuptor

Ingrediente: 4 bucăţi de piept de pui, 3-4 roşii, mozzarella din belşug, o legătură de busuioc proaspăt

 

Mod de preparare: Preîncălziţi cuptorul la treaptă mare. Tăiaţi roşiile şi mozzarella rondele. Ungeţi cu ulei de măsline o tavă, aliniaţi bucăţile de piept de pui. Acoperiţi puiul de felii de roşii, apoi de câteva fire de busuioc şi puneţi felii de mozzarella din belşug. Stropiţi cu ulei de măsline şi, dacă vreţi, presăraţi cu sare, piper şi oregano. Daţi la cuptor până când vedeţi că puiul se rumeneşte uşor şi mozzarella se topeşte.

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
cer fragmentat
14.6 ° C
15.6 °
14.4 °
73 %
1.8kmh
55 %
sâm
13 °
Dum
22 °
lun
24 °
mar
24 °
mie
24 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Când mâncarea e gustoasă, culoarea politică nu mai contează.

EDITORIAL

În urmă cu vreo douăzeci de ani când la putere, în anul electoral, era punga cu ulei, zahăr sau făină, hâtra mătușa Maria din...

EPIGRAMA ZILEI

De-abia acum, în miezul verii, Când i-am văzut la plajă goi, Am înțeles traseul berii: Dintr-un butoi, în alt butoi! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...