luni, mai 13, 2024
AcasăRețeta ZileiPulpă de viţel cu vin

Pulpă de viţel cu vin

Ingrediente: 1 kg pulpă viţel, 250 ml vin roşu, 1 crenguţă rozmarin, 2 căţei usturoi, sare de mare, piper proaspăt măcinat, 100 ml ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare: În funcţie de cât de mare este pulpa o vom tăia în 3-4 bucăţi dreptunghiulare. Punem într-o tigaie 100  ml ulei şi rumenim carnea în uleiul încins la foc iute, astfel încât să formeze o crustă şi sucurile să fie păstrate la interior. După ce crusta a fost formată adăugăm căţeii de usturoi, rozmarinul, sarea şi piperul. Adăugăm vinul. Punem capacul şi lăsăm la foc mediu. Dacă va scădea sosul şi carnea nu este gata adăugăm puţină apă fierbinte. Friptura de viţel poate fi servită pe un pat de fasole verde sote.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
16.6 ° C
17.1 °
16.6 °
54 %
3.2kmh
87 %
lun
14 °
mar
13 °
mie
15 °
joi
17 °
vin
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Oare folosesc toți același lipici? Că nu prea ține la contactul cu alegătorii.

EDITORIAL

Bugetul de subvenții acordate partidelor aprobat de Guvern pentru 2024 este cel mai mare din istorie: 314 milioane de lei, sumă din care PSD...

EPIGRAMA ZILEI

În vis, erai mugur de floare Ițit din albul unei rochii Atât de sexy, sclipitoare, Că mi-am frecat până și ochii...   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...