spot_img
duminică, mai 5, 2024
AcasăRețeta ZileiPui caprese la cuptor

Pui caprese la cuptor

Ingrediente: 4 bucăţi de piept de pui, 3-4 roşii, mozzarella din belşug, o legătură de busuioc proaspăt

 

Mod de preparare: Preîncălziţi cuptorul la treaptă mare. Tăiaţi roşiile şi mozzarella rondele. Ungeţi cu ulei de măsline o tavă, aliniaţi bucăţile de piept de pui. Acoperiţi puiul de felii de roşii, apoi de câteva fire de busuioc şi puneţi felii de mozzarella din belşug. Stropiţi cu ulei de măsline şi, dacă vreţi, presăraţi cu sare, piper şi oregano. Daţi la cuptor până când vedeţi că puiul se rumeneşte uşor şi mozzarella se topeşte.

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
cer senin
23.7 ° C
24.3 °
23.6 °
37 %
2.5kmh
8 %
Dum
21 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
13 °
joi
11 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...