spot_img
marți, aprilie 30, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 03.04.2022/13.4. 9.9.

MATRIŢA ZILEI – 03.04.2022/13.4. 9.9.

 

1 44  
222    
33    99


FOC – 1,5,9 – 3 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibraţia zilei de azi este dată energia creatoare a lui 3 și aduce o puternică legătură cu tot ceea ce este în jurul nostru, oameni și natură, ne face să înțelegem că sinteza tuturor elementelor este de fapt unitatea, uniunea tuturor celor văzute și nevăzute într-o perfectă armonie. Și toată uniunea este într-o continuă și permanentă schimbare și mișcare. Nimic nu stă pe loc. În fiecare clipă totul se schimbă, apar noi și noi cunoștințe și informații (33). Schimbarea este însăși esența vieții. Autodepășirea, contactul cu diversitatea, acumularea de cunoaștere, experimentarea, curiozitatea, toate acestea duc la creștere și prosperitate, atât materială cât și spirituală, întrucât totul este interconectat. 3 ne face să împingem mereu limitele, să obținem noi și noi rezultate pentru că fiecare clipă aduce ceva ce schimbă rezultatul, fie că e vorba de corpul nostru (44), de relațiile noastre, de evenimentele sau circumstanțele din viața noastră. Fiecare celulă se regenerează constant, timpul nu se oprește în loc, totul curge și fiecare fațetă a ceea ce trăim este diferită cu fiecare clipă într-o infinitate de rezultate. Și tocmai aceste schimbări aduc înțelegere și înțelepciune, vindecarea tuturor convingerilor disfuncționale și rafinarea sistemului de credințe.

Azi ne putem folosi cu încredere talentele, abilitățile și capacitățile, ceea ce am acumulat până acum într-un cadru oarecum echilibrat de rațiune (1) și emoție (222) pentru a-i putea ajuta și pe ceilalți (99) să pășească pe calea schimbărilor și a progresului, într-un mod ordonat, clar și bine organizat. Chiar dacă mulți se tem că ar putea pierde ceva material important e să realizeze că cea mai mare pierdere este pierderea de sine, a libertății, a esenței umane. Orice este material este trecător. Sufletul este singura comoară a noastră și avem nevoie de el. Vânzarea lui și alunecarea în mrejele înșelătoriilor care promit iluzii deșarte, aduc haos și distrugere. Fără voință, intuiție, încredere în sine munca noastră e în zadar nu avem nicio putere și pierdem credința și conexiunea cu divinitatea din noi.

Ziua este una energică, dinamică, plină de mișcare și din energia emoțiilor, a cuvintelor, a răbdării și a cooperării cu cei din jurul nostru (2+2+2), precum și din manifestarea bucuriei, a jovialității, optimismului (3+3) putem să ne manifestăm echilibrul și armonia o calitate ascunsă în linia 369 ce apare atunci când folosim benefic coloana energetică. Totdată, prin mișcare, muncă și o oarecare disciplină fizică (nutriție, sport, hărnicie interioară) putem ajunge să construim un scop pe care să îl urmăm, să ne punem voința la treabă și să îl atingem, să ne asumăm și să ne accesăm puterea interioară dată de 8-ul ascuns al zilei. Din asta decurge fluid și cu sens și capacitatea noastră de a ne auzi vocea interioară care ne îndeamnă la joc și amuzament în ideea creșterii nivelului de vibrație cu frecvență înaltă. Asta aduce cu sine și o inspirație binefăcătoare, extrem de utilă pentru planurile acestei perioade.

Tentația de a lenevi azi este mare. La fel și cea de a ne răsfăța simțurile cu tot felul de pofte. Atâta vreme cât respectă anumite limite și se încadrează într-o măsură funcțională este perfect. Excesele și risipa de energie vin din manifestarea laturii întunecoase a lui 3. De asemenea, e util să evităm rigiditatea și inflexibilitatea ca și aspecte mai puțin benefice ale legiuielii lui 4, pentru că atunci împiedicăm manifestarea surprinzătoare și frumoasă a celorlalte energii care stau ascunse și pitite și ies la iveală doar atunci când suntem aliniați la nivel de suflet, inimă, gând și cuvânt.

Recomandarea zilei. Interacțiunea socială e foarte utilă azi, precum și susținerea colectivă pentru a putea soluționa o cauză comună care să aducă beneficii tuturor, indiferent de diferențele dintre indivizi. Sinteza a ceea ce s-a petrecut până acum poate fi un punct de pornire. Cu toții avem nevoie de armonie și dezvoltare, de unitate, conexiune și bucuria de a trăi și a simți iubire. Toți pentru unul și unul pentru toți în deplină cunoștință de cauză aduce schimbări benefice și evolutive.

Chiar dacă, aparent, lumea pare a fi un loc al rezultatelor întâmplătoare, în fiecare moment , fiecare din noi primește excat ceea ce merită sau cere, conștient sau inconștient cu puterea gândului. Gândul este azi puțin dezorientat și deconectat, de aceea este important să hrănim psihicul sănătos. Posibilitatea de a ne simți blocați în anumite situații care ne țin depoarte de împlinire este destul de mare și e foarte important să ne întrebăm ce anume avem de câștigat din faptul că alegem mereu și mereu aceeași situație cauzatoare de suferință. E ceva cu schepsis aici, ceva care se ascunde tare bine, pentru că e evident că, nimeni nu ar alege de bună voie astfel de lucruri, însă în subconștient acestea aduc anumite beneficii ascunse ce s-ar încadra în următorii parametri : facem pauze de lucru, primim atenție sau compasiune, putem câștiga ceva material de pe urma suferinței noastre, etc. etc. La nivel conștient nu va recunoaște nimeni ca alege boala sau situațiile nefericite , dar la un alt nivel, inconștient al ființei noastre, asta facem. Schimbarea se va face numai prin conștientizare și prin îmbrațișarea unui avantaj mai mare care apare o dată cu transformarea interioară. Pentru ca suntem întotdeauna liberi să alegem.

Fiind duminică, un pic de mișcare în natură, la aer curat, cu oameni dragi aduce multe beneficii, precum și conectare și ne încarcă bateriile pentru o nouă săptămână. De asmenea, natura ne poate aduce și răspunsuri foarte subtile la întrebarea de mai sus, dacă ne dăm voie să le auzim.

 

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinți dorințe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 03.04.2022 la ora 03:04 (dimineața).

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 3464

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
15.2 ° C
15.6 °
13.6 °
61 %
2.4kmh
1 %
mar
20 °
mie
20 °
joi
22 °
vin
23 °
sâm
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Încă e bine, faza următoare e că dispar și camerele de luat vederi.

EDITORIAL

Nu e prima dată când pomenesc de Cănuță-om sucit, acel personaj aparent inventat de Caragiale, dar cât se poate de reprezentativ pentru spațiul mioritic....

EPIGRAMA ZILEI

Lumina din felicitare Să n-o considerați plocon, Ne costă ea, pe fiecare Cu mult mai mult ca la … E on!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...