Ce cadouri să cumperi pentru a susține afacerile locale

0

Cardurile-cadou pentru servicii sunt o metodă extraordinară de a susține afacerile locale. Într-o perioadă încercată de pandemie și restricții, am învățat cu toții cât de importantă este solidaritatea față de cei apropiați și față de comunitatea noastră. Salonul Bella și cea mai nouă frizerie din Botoșani, Lisnic Barbershop propun anul acesta altfel de cadouri. Cum ar fi să dăruiești momente și experiențe? Sunt de multe ori mai valoroase decât lucrurile. Cardul-cadou este extrem de inspirat și util și îți dă posibilitatea să oferi îngrijire și relaxare persoanelor dragi din viața ta. Prin achiziția cardurilor Bella și Lisnic vei susține antreprenorii și specialiștii locali din domeniul frumuseții, hotărâți să facă performanță în Botoșani. Mai mult, o parte din vânzările cardurilor se vor transforma în cadouri pentru botoșănenii mai puțin norocoși.

Cardurile-cadou Bella sunt valorice (100 lei, respectiv 300 lei) și pot fi utilizate pentru toate serviciile salonului. Astfel, fericita posesoare a cardului va avea libertatea să aleagă o schimbare de look, o manichiură deosebită, un masaj, un tratament corporal sau cosmetic sau pe toate la un loc. Poate fi cu adevărat un cadou special pentru cele mai bune mămici, bunici, surori, colege și prietene.

Cardurile-cadou Lisnic Barbershop sunt abonamente nelimitate la serviciile frizeriei. Aici sunt doar barberi de top, cu multă experiență și sunt utilizate cele mai bune proceduri și produse profesionale. Astfel, cardurile Lisnic sunt cadouri potrivite pentru bărbații practici. Vor avea un motiv în plus să fie mereu îngrijiți, să fie mai încrezători și să aibă un start proaspăt pentru anul care urmează. Cardul Haircut & Styling este un abonament nelimitat la tuns, spălat și aranjat păr pentru 1 lună (129 lei), sau pentru 3 luni (349 lei). Cardul Gentelman`s Package este un abonament nelimitat la tuns, spălat, aranjat păr și tuns, contur sau ras barbă, pentru 1 lună (199 lei), sau pentru 3 luni (529 lei).

Cardurile sunt ambalate în cutii speciale de cadouri, sunt surprinzătoare și extrem de utile. Atât cardurile-cadou pentru bărbați, cât și cele pentru femei, pot fi achiziționate de la frizeria Lisnic Barbershop (Calea Națională 49, la intersecția cu strada Gării) și de la salonul Bella (Calea Națională 89, lângă Biserica Sf. Ilie).

Deja ai votat!
se încarcă...