spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăAdvertorialDe ce tot mai multe persoane sunt pasionate de Airsoft?

De ce tot mai multe persoane sunt pasionate de Airsoft?

Airsoft atrage in fiecare an mii de fani si motivele sunt dintre cele mai diversficiate. Fiecare jucator prezinta cele mai importante motive pentru care si-a adus toti prietenii in teren si de cele mai multe ori acestea sunt diferite de la o persoana la alta. Noi le-am adunat pe cele mai importante dintre ele.

Tactica si strategie

Supravietuieste cel mai bun? Nu de fiecare data! Daca esti genul de persoana careia ii place sa faca un plan detaliat pentru a se asigura ca echipa sa reuseste, atunci va exista intotdeauna un loc pentru tine in orice echipa, la Airsoft. Cele mai bune echipe se dezvolta prin munca in echipa si comunicare excelenta si vor fi intotdeauna coordonate in eforturile lor de a supravietui si de a elimina ceilalti jucatori.

In timpul unui scenariu Airsoft, exista multe tipuri diferite de obiective care vor trebui indeplinite. Jucatorii Airsoft sunt foarte creativi cu modurile lor de joc si, de obicei, isi adapteaza modurile de joc in functie de arena si de numarul de jucatori. Echipele care nu reusesc sa coopereze nu vor fi niciodata la fel de eficiente ca o echipa foarte antrenata, indiferent de echipamentul lor – asa ca joaca inteligent si cumpara cele mai bune pistoale Airsoft care sa te ajute!

Airsoft este un sport cu reguli clare

In Paintball, este foarte simplu sa stii cand esti lovit. Acest lucru se datoreaza faptului ca munitiile trase sunt de fapt bile mari de vopsea care explodeaza la impact, marcand jucatorul cu o pata de vopsea.

In Airsoft, exista cateva modalitati de a sti cu certitudine daca un jucator a fost lovit, cu exceptia cazului in care vezi sau auzi clar cum se intampla. Acest lucru poate fi foarte dificil de facut la distanta si este responsabilitatea jucatorilor sa anunte cand au fost loviti. Acest lucru poate fi o testare foarte buna a noilor jucatori, asa ca este recomandat sa incerci sa joci Airsoft cu un grup foarte apropiat de prieteni inainte.

De fapt, acest lucru functioneaza in favoarea sportului, deoarece, in timp, jucatorii care sunt prinsi trisand vor fi eliminati. Aceasta inseamna ca majoritatea jucatorilor care joaca Airsoft o perioada lunga de timp, poseda un grad ridicat de integritate si sunt onorabili pe teren.

Acum exista un produs care te poate ajuta sa elimini trisorii. Este vorba despre cartuse speciale care sunt de aceeasi dimensiune, din plastic, de 6 mm, ca intotdeauna, dar vor lasa o urma asupra jucatorilor odata ce au fost loviti. Gloantele sunt acoperite cu un lubrifiant uscat, care te va ajuta sa ii marchezi pe cei pe care i-ai atins.

Jocul de airsoft imbina astfel actiunea cu strategia, la care se adauga si alte elemente importante cum ar fi respectarea regulilor si onoarea in joc. Jucatorii de Airsoft care se respecta, vor spune de fiecare data cand au fost loviti si nu au nevoie de alte tipuri de gloante ca sa se predea singuri. Adaugand la toate acestea si armele folosite, vei gasi cele mai mari avantaje pentru care multi jucatori aleg Airsoft.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
12.7 ° C
12.8 °
11.6 °
93 %
1.7kmh
56 %
joi
17 °
vin
13 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...