spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăAdvertorialCumpărarea unei rochii de mireasă - 9 sfaturi și lucruri de făcut

Cumpărarea unei rochii de mireasă – 9 sfaturi și lucruri de făcut

Înainte de a începe să cumperi rochii de mireasă, există câteva lucruri la care ar trebui să te gândești. În cele ce urmează ai o listă cu detalii importante care te vor sprijini în achiziționarea rochiei de mireasă, fără mare stres.

9 sfaturi pentru achiziționarea unei rochii de mireasă:

Calculează costurile
Când îți planifici bugetul pentru rochia de mireasă, gândește-te și la accesorii. Voalurile, pantofii, lenjeria și bijuteriile înseamnă cheltuieli suplimentare pe lângă rochia de mireasă. De asemenea, ar trebui să aloci buget și pentru un atelier rochii de mireasă, în cazul în care va fi necesar să o modifici.

Alege momentul potrivit pentru a o cumpăra

Evită cumpărăturile din weekend. Este mai bine să cauți o rochie de mireasă în timpul săptămânii – poți naviga în liniște și timpul și atenția vânzătorului sunt garantate.

Economisește la cumpărarea rochiilor de mireasă

Bugetul este limitat? Apoi alege o rochie de mireasă fără decorațiuni scumpe, dantelă sau obiecte de artizanat. Încearcă să obții exponate mai ieftine sau să economisești la accesoriile pentru rochii de mireasă. Poți găsi rochii de mireasă frumoase pe Internet , dar asigură-te că sunt de bună calitate. Multe copii ieftine de la designeri la modă nu oferă ceea ce se promite în imagine. În cazul micilor buticuri care vând local și produc puține rochii de mireasă individuale, poți găsi ceva pe placul tău. Citește recenziile celorlalți cumpărători și vezi dacă sunt posibile produse la comandă .

Fii deschisă la minte în căutarea rochiei

Încearcă diferite rochii de mireasă – chiar dacă ai o anumită idee în minte. Adesea abia atunci observi ce formă de rochie de mireasă ți se potrivește cel mai bine. Fii deschis la sfaturi, dar nu te lăsa convins să alegi o rochie de mireasă care să nu-ți placă!

Fă-ți timp

Vizitează diferite magazine sau designeri. Nu lua o decizie până nu vezi mai multe modele de rochii de mireasă . Nu cumpăra din prima, ci lasă să treacă măcar o noapte înainte de a-ți cumpăra în cele din urmă modelul dorit.

Mizează pe sentimentele tale

Te simți confortabil încercând o rochie de mireasă? Tot ce ți-ai dorit a fost să alegi din toate acele rochii de mireasă din mătase naturală pe cea potrivită ție? Atunci cumpăr-o – instinctele tale sunt de obicei corecte. Continuă să cauți dacă nu ești complet convinsă de rochia de mireasă.

Ia măsurători exacte

Fie pentru a coase sau pentru a schimba rochia de mireasă – croitorul ar trebui să îți măsoare exact corpului , cum ar fi pieptul, talia și șoldurile. Lungimea și lățimea tivului decolteului rochiei de mireasă trebuie, de asemenea, ajustate. Adu-ți și pantofii de mireasă la probe. Ar trebui să te simți absolut confortabil în rochia de mireasă în ziua nunții.

Stabilește mai multe zile pentru probă

Dacă vei cumpăra sau vei realiza rochia într-un atelier de croitorie, planifică mai multe date pentru montare și mici modificări, astfel încât rochia de mireasă să se potrivească perfect.

Planifică suficient timp

Află la timp când croitorul va termina rochia de mireasă. Modificările pot duce adesea la întârzieri ! Cel mai bine este să mergi la un atelier de croitorie în care ai încredere și care este recunoscut pentru profesionalismul de care dă dovadă.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
15.6 ° C
17 °
15 °
48 %
2.5kmh
46 %
vin
14 °
sâm
18 °
Dum
21 °
lun
20 °
mar
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Dintre toți politicienii de top ai României de azi, Marcel Ciolacu este, fără îndoială, un personaj aparte care a înțeles cel mai bine ce...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...