vineri, aprilie 19, 2024
AcasăAdvertorialDe ce ALFA PARK Residence - calitatea locuinței și a mediului rezidențial...

De ce ALFA PARK Residence – calitatea locuinței și a mediului rezidențial contribuie la bunăstarea copiilor și a timpului petrecut în familie

ALFA PARK Residence, un complex rezidențial în care calitatea vieții primează în fața densității urbanistice

Considerarea sănătății și a bunăstării influențează din ce în ce mai mult procesele de achiziție și de luare a deciziilor cu privire la o nouă locuință, mai ales după perioada stării de urgență, când populația a petrecut mare parte din timp doar în casă.

ALFA PARK Residence este un concept rezidențial inedit bazat pe o viziune ce pune oamenii și cadrul natural în centrul procesului de proiectare. Soluția își propune să ofere un tip de locuire intimă, firească, prin încercarea de a crea o comunitate pe care locuitorii să o perceapă ca pe un „acasă”. Conceptul arhitectural a avut ca scop crearea de noi poluri urbane, având la bază curtea interioară ce oferă intimitate în noile comunități rezultate.

Dezvoltarea rezidențială impresionantă cuprinde 16 locuințe individuale, 14 locuințe înșiruite, 16 locuințe tip duplex, 22 locuințe colective, spații comune pentru servicii comerciale și de alimentație publică, de învățământ, medicale și sportive (sală fitness, teren de baschet și bazin de înot acoperit), spații verzi, parcuri interioare, alei și parcaje, spații de agrement și relaxare, integrate într-un concept unitar de arhitectură.

Proiectul a urmărit realizarea unei treceri graduale a spațiilor, de la public la privat, care să încurajeze interacțiunea între membrii comunității. Corpurile de clădire formează un tot unitar și coerent , cu un joc de volume simple, albe, care amplificat de textura fațadelor , de inserțiile de lemn, metal, placări uscate de culoare antracit  și de efectele de lumină și umbră, rezultă într-o percepție dinamică a ansamblului.

Întrepătrunderea spațiilor publice cu rețeaua de spații verzi creează un mediu primitor și contribuie la definirea unui cadru urban ce conferă un standard înalt al calității vieții.

Existența a patru tipuri de locuințe îi conferă proiectului o imagine dinamică și îmbunătățește formal atmosfera percepută de la nivelul străzii, ieșind astfel de sub pericolul uniformității vizuale a acestei tipologii de ansamblu.

ALFA PARK Residence – este un concept multidimensional care se referă la calitatea vieții unei persoane în raport cu locuința sa, calitate definită prin starea de a fi confortabil.

Investim în calitatea vieții! – Primul cartier autonom din Botoșani

ALFA PARK Residence va îmbina confortul cu natura pe toată suprafața, integrând 46 de case și 848 de apartamente, cu spații comune de agrement și spații de servicii, cu toate facilitățile extinse de care are nevoie un complex rezidențial bine structurat, pentru a crea cartierul cu cei mai buni indicatori de calitate a vieții din Botoșani.

Dezvoltarea ambițiosului proiect se va realiza progresiv, urmând ca, la finalizarea edificării întregului cartier, acesta să fie structurat pe 10 zone rezidențiale, în prima etapă realizându-se primele două zone:

Zona 1 – 0,9 Ha: 12 locuințe tip duplex, 14 locuințe înșiruite

Zona 2 – 1,4 Ha: 4 blocuri, 136 apartamente.

Detalii despre proiect și prețuri locuințe – case și apartamente noi – Alfa Park Residence

Pentru mai multe informații despre proiect accesați paginile:  www.alfapark.ro , FB @alfapark.botosani

sau contactați direct dezvoltatorul: tel. 0732 374 934, e-mail: contact@alfapark.ro

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
5.5 ° C
5.6 °
3.8 °
86 %
2.7kmh
100 %
vin
11 °
sâm
15 °
Dum
9 °
lun
12 °
mar
11 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...