Cum se îmbracă adolescenții?

La vârsta adolescenței, copiii nu mai au nevoie de sfatul părinților pentru alegerea ținutelor. Ei devin din ce în ce mai independenți și își creează singuri stilul vestimentar. Este un pas important pentru dezvoltarea lor, așa că, tot ceea ce pot să facă aceștia este să fie alături de ei,  să-i încurajeze și să îi sfătuiască să opteze întotdeauna pentru ce li se potrivește. Mai jos, găsești câteva idei utile:

1. Jeanșii sunt cea mai purtată piesă vestimentară a adolescenților

Încearcă mai multe modele și culori. Descoperă ce ți se potrivește. Totuși, evită să mergi la școală cu modele cu tăieturi sau cu accesorii stridente, însă, în timpul liber, îți poți exprima personalitatea în voie.

2. Ținutele sport

Pantalonii sport sunt confortabili și poți obține cu ei ținute cool perfecte pentru întâlnirile cu prietenii. Poartă-i cu un tricou, cu un hanorac sau cu o bluză sport de fiecare dată când mergi cu skateboard-ul sau mergi cu bicicleta. Mai ai nevoie de o pereche de teniși sau pantofi potriviți activității sportive pe care o practici.

3. Hanoracul este alegerea ideală pentru toamnă

Îl poți purta și peste uniforma școlară, dar și în drum spre antrenamentele sportive sau la plimbare. Pe Fashion Days găsești foarte multe modele în culori și imprimeuri diferite, pe care să le poți combina ușor.

4. Gecile

Variantele de lungime scurtă și cele din denim sunt cele mai potrivite pentru ieșirile în oraș cu prietenii. Le poți asorta rapid cu o pereche de jeanși, un tricou, un hanorac și o pereche de teniși. Adaugă în garderobă și o geacă impermeabilă, un item potrivit pentru zilele friguroase. Îți recomandăm să te uiți la secțiunea de geci pentru barbati de la Fahion Days dacă ai nevoie de inspirație.

5. Îmbracă-te în straturi

Toamna, vremea este schimbătoare. Temperaturile pot crește puțin la prânz, însă în restul zilei pot rămâne destul de scăzute. Dacă ești o persoană activă, în continuă mișcare, îți recomandăm să te îndrepți către haine pe care le poți da jos cu ușurință. Astfel, vei fi pregătit pentru orice fel de activitate, indiferent de vremea de afară. Este bine să ai pe dedesubt un tricou, indiferent de ținuta aleasă. Apoi, poți adăuga o cămașă pe care o poți purta închisă sau ușor descheiată, iar deasupra un hanorac sau un pulover. În zilele mai friguroase ia cu tine și o vestă sau o geacă ușoară, cu efect termic. Pentru a-ți fi mai ușor să le transporți, alege-le pe cele care se împachetează și intră cu ușurință în rucsac.

De reținut este faptul că este bine să mizezi pe haine în care să te simți bine, să fie întotdeauna curate și nedeteriorate. De asemenea, optează pentru cele care se potrivesc siluetei tale. Ele nu trebuie să fie nici prea largi, nici strâmte.

Deja ai votat!