De ce ALFA PARK Residence? – un complex rezidențial în care calitatea vieții primează în fața densității urbanistice

ALFA PARK Residence  creează premisele pentru cartierul cu cei mai buni indicatori de calitate a vieții din Botoșani

Noul proiect rezidențial dezvoltat de grupul de firme ElectroAlfa va îmbina confortul cu natura pe toată suprafața de peste 12 hectare, situată în zona actualului cartier Alfa Land din sudul municipiului Botoșani, cuprinzând 848 apartamente, 46 case, 864 locuri de parcare și toate facilitățile de care are nevoie un cartier bine structurat.

Pentru a păstra intimitatea parcelelor private, înălțimea clădirilor crește gradual, de la locuințe individuale, locuințe colective mici, ajungându-se la regimul cel mai înalt de locuințe colective P+5E, ultimul etaj al acestora având câte patru Penthouse-uri cu terase la nivelul lor. Terasele de la parterul fiecărei locuințe colective le oferă rezidenților senzația de individualitate și personalitate a locuințelor.

 Ansamblul ALFA PARK Residence este un complex în care calitatea vieții primează în fața densității urbanistice. Este locul în care „acasă” se redefinește prin confort, utilitate și respect față de locuitorii săi.

Amenajarea peisagistică are ca obiectiv deschiderea unei perspective asupra întregului ansamblu. Aceasta presupune amenajarea unui spațiu public deschis și flexibil, pietonalizarea și unificarea spațială prin: spațiul pietonal, amenajarea unor parcări, a unei părți semnificative de vegetație, realizarea unui pavaj cu piese speciale din piatră naturală, calupuri de granit integrate în mobilierul urban, pavaj tratat unitar și corelat cu cel utilizat în zonele apropiate.

Odată cu finalizarea întregului complex, viitorii locatari vor beneficia de un parc care va armoniza spațiul întregului complex și va uni comunitatea tuturor parcelelor.

Mobilierul este completat cu diverse cursuri de apă integrate în pavaj, astfel delimitându-se o atmosferă calmă, cu un parcurs încetinit și dominate de proximitatea spațiilor.

ALFA PARK Residence – un concept rezidențial inedit bazat pe o viziune ce pune oamenii și cadrul natural în centrul procesului de proiectare.

Dezvoltarea ambițiosului proiect se va realiza progresiv, urmând ca, la finalizarea edificării întregului cartier, acesta să fie structurat pe 10 zone rezidențiale, în prima etapă realizându-se primele două zone:

Zona 1 – 0,9 Ha: 12 locuințe tip duplex, 14 locuințe înșiruite

Zona 2 – 1,4 Ha: 4 blocuri, 136 apartamente.

 Pentru noi calitatea vieții contează!

Odată cu intrarea în această primă etapă de dezvoltare a complexului rezidențial ALFA PARK Residence, este pusă la dispoziție și prima serie de avantaje financiare în vederea contractării unei noi locuințeoportunități comerciale atractive și accesibile (discount-uri, rate, avans minim pentru a deveni proprietar ș.a.) de care vor putea beneficia toți cei interesați să își achiziționeze o casă sau un apartament în noul cartier. (vezi Lista de prețuri și detalii Condiții Comerciale)

 

ALFA PARK Residenceprimul  cartier autonom din Botoșani!

Detalii despre proiect și prețuri locuințe – case și apartamente noi – Alfa Park Residence

Pentru mai multe informații despre proiect accesați paginile:  www.alfapark.ro , FB @alfapark.botosani

sau contactați direct dezvoltatorul: tel. 0732 374 934, e-mail: contact@alfapark.ro

Deja ai votat!