joi, aprilie 18, 2024
AcasăAdvertorialTot ce trebuie să știi despre aspiratoarele Dyson

Tot ce trebuie să știi despre aspiratoarele Dyson

Aspirarea casei nu este nimic interesant, cu excepția perspectivei de a nu fi nevoit să aspiri pentru o perioadă. Desigur, există unele aspiratoare care fac treaba mai rapid, mai eficient și oferă câteva beneficii suplimentare. Dyson este o companie specializată în aceste aspiratoare.

Dyson a început să producă aspiratoare în anii ’80 și a devenit între timp extrem de priceput la asta. Inovațiile sale sunt numeroase – golire fără sac, aspirație ciclonică, capete pivotante, baterii fără epuizare treptată și multe altele. În cadrul celor patru categorii mai mari – fără fir, cu fir, portabil, canister – există modele și submodele, ca să nu mai vorbim de o lume întreagă de accesorii.

Nu știi de unde să începi? Nu te învinovățim, tocmai de aceea am făcut acest ghid pentru toate aspiratoarele  Dyson pe care le poți cumpăra.

Trebuie să știi

  • Accesorii

Numele noilor aspiratoare Dyson sunt urmate de un adjectiv, precum Motorhead, Animal, Absolute, Torque Drive sau, în cazul noului V11, Outsize. Fiecare denotă un număr diferit de componente „extra” care vin cu aspiratorul. Acestea iau de obicei forma unor capete detașabile pentru diferite utilizări, cum ar fi un cap mai îngust pentru curățarea scărilor, un cap mai subțire pentru a se potrivi în spații înguste și așa mai departe. În cele mai multe cazuri, modelele Motorhead vin cu cel mai mic număr de atașamente, în timp ce modelele Absolute, mai scumpe, vin cu cele mai multe.

  • Durată de funcționare

Duratele de funcționare enumerate pentru aspiratoarele fără fir Dyson pot fi înșelătoare. Numărul pe care îl vezi este durata maximă de funcționare, adică cât timp va funcționa aspiratorul la cea mai mică setare de aspirație, ceea ce nu indică modul în care oamenii folosesc aspiratoarele. Cu siguranță că vei obține cu 20 până la 30 la sută mai puțină durată de funcționare la o baterie plină decât ceea ce este listat, deoarece te vei muta destul de des între aspirația mare și aspirația scăzută.

  • Prețuri

Pe măsură ce ies noi aspiratoare și vechile aspiratoare îmbătrânesc, prețurile se schimbă. Aspiratoarele Dyson sunt, de asemenea, frecvent la vânzare prin comercianții mari online, iar prețurile pot fi mari. Un lucru știm: dacă vrei cea mai bună valoare pentru un aspirator Dyson, alege un model de generație mai vechi.

Aspiratoare verticale fără fir

Dyson V15 – Laserele fac totul să pară mai futurist, iar V15 Detect de la Dyson are un laser în capul de curățare. Capul subțire al aspiratorului – destinat podelelor dure – este echipat cu un laser verde care luminează particule de până la 10 microni, care este aproximativ diametrul globulelor roșii umane. Al doilea cap de curățare care vine cu V15 este capul de curățare High Torque, care funcționează atât pe podele dure, cât și pe covoare. Dacă ai aspirat vreodată și ai simțit că nu se întâmplă nimic, V15 folosește un lucru numit senzor piezo acustic. Senzorul transformă vibrațiile prafului aspirat în semnale electrice și este măsurat și transmis printr-un ecran LCD pentru a ține evidența lucrurilor aspirate.

Dyson Omni-glide – Omni-glide de la Dyson este cel mai subțire și mai manevrabil aspirator vertical al mărcii. Are un cap de curățare care se rotește la 360 de grade care aspiră murdăria înainte și înapoi. A fost conceput pentru podele dure, așa că nu vei profita de el  dacă casa ta este acoperită în mare parte cu covoare și mochetă. Aspiratorul de patru kilograme se transformă rapid și ușor într-un aspirator de mână cu doar un clic. Cu ușurință, cea mai bună parte a Omni-glide este funcționarea prin buton. În timp ce alte aspiratoare Dyson necesită apăsarea constantă a declanșatorului, Omni-glide îți permite să pornești și să oprești doar cu o atingere, astfel încât să poți aspira mai ușor fără efort manual.

Aspiratoare de mână

Dyson Humdinger – Dyson Humdinger este primul aspirator portabil al mărcii în ultimii ani și a meritat așteptarea. Are o aspirație incredibil de puternică și o filtrare avansată care captează 99,99 la sută din particulele microscopice. Humdinger este foarte ușor. Aspiratorul vine cu o mini-uneltă motorizată, o unealtă pentru blatul de lucru și o unealtă combinată pentru fisuri.

Aspiratoare verticale

Dyson Ball – Ball, numit uneori Ball Animal 2, este cel mai mare aspirator vertical produs de Dyson pentru toate categoriile. Vine cu standard de filtrare HEPA, un accesoriu mic pentru cap pentru curățarea scărilor și un accesoriu bonus special conceput pentru descurcarea părului de pe covor.

Aspiratoare cu canistră

Dyson Cinetic Big Ball – Fără saci, fără filtre care trebuie înlocuite, fără pierderi de aspirație în timp – aspiratorul cu canistra este potrivit pentru persoana care are mult spațiu care necesită o aspirare profundă și constantă. Gândește-te la mai multe covoare mari și podele cu mochetă, nu la un apartament cu podele dure. Acest model vine cu un sistem de evacuare a gunoiului care nu lasă murdărie pe mâini.

Dyson Big Ball Multifloor – Gândește-te la aspiratorul cu canistră Cinetic, dar cu filtre certificate HEPA care vor necesita spălare și eventual înlocuire în timp. Big Ball Multifloor funcționează la același nivel de aspirație ca și Cinetic, cântărește la fel și, în rest, este același aspiratol (în afară de unele detalii estetice minore).

Deja ai votat!
Botoșani
ploaie ușoară
7.5 ° C
7.8 °
5.5 °
94 %
0.5kmh
100 %
joi
7 °
vin
10 °
sâm
16 °
Dum
14 °
lun
15 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...