spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăAdvertorialCostume de baie pentru bărbați: ce să porți vara aceasta

Costume de baie pentru bărbați: ce să porți vara aceasta

Dacă ne analizăm garderobele de vară, vom vedea că sunt pline de tricouri, pantaloni scurți, cămăși sau tricouri polo, cu siguranță mai multe decât avem nevoie. Dar ce zici de costumele de baie? Acestea tind să fie călcâiul lui Ahile, deoarece nu le acordăm prea multă atenție, pentru că le purtăm doar în vacanțe sau în puținele zile în care mergem la piscină.

Ca orice alt articol de îmbrăcăminte, și costumele de baie sunt influențate de tendințele care se schimbă în fiecare sezon. De aceea, este important să ne reînnoim garderoba și să renunțăm la modelele care ne-au însoțit an de an. Este timpul pentru un șorț nou! Și de data aceasta o merităm mai mult ca niciodată, deoarece plajele și piscinele din 2022 au așteptat mai mult decât de obicei.

Atunci când alegem un sort baie barbati, suntem întotdeauna influențați de cum arată: dacă ne place culoarea, dacă imprimeul este atractiv, și mai puțin dacă acesta este confortabil. Cu toate acestea, dincolo de design, este important să ne concentrăm și asupra unor detalii mai practice, cum ar fi să ne gândim la utilizarea pe care o va avea: un șorț de baie nu poate fi folosit și pentru sport sau pentru plajă. În plus, trebuie să ne gândim la aspectele tehnice, cum ar fi uscarea rapidă.

Așadar, iată câteva idei de șorț baie bărbați pe care ți le propunem! Ești gata să te arunci în moda costumelor de baie din această vară?

  1. Modele tropicale

Tropicalul este în tendințe, iar asta se vede și în moda costumelor de baie. Pregătește-te, pentru că flora și fauna junglei este marea favorită a imprimeurilor din această vară. Putem găsi de la palmieri, la flori mari și colorate, de la tucani sau papagali, la flamingo… și toate acestea cu un spectacol plin de culoare, care nu te va lăsa indiferent.

  1. Imprimeuri Tie-dye

Toți designerii au spus că tipul de costum Tie Dye va reveni în forță în această vară și că modelele decolorate vor fi în topuri în aceste luni. Dacă aruncăm o privire la piscine, toate hainele și accesoriile sunt pline de culori fluorescente și oferă o imagine deloc discretă. Dacă preferi ceva mai relaxat, poți opta pentru costume de baie în același ton, care arată ca și cum ar fi încă ude.

  1. Culorile mării

Când ne gândim la imprimeuri militare, vedem întotdeauna tonuri de maro sau verde. Însă, pe lângă armata aeriană și cea terestră, mai există și marina. Poți opta pentru aceste modele de camuflaj în același mod, deși cu o preferință clară pentru tonurile marine, cum ar fi albastru sau coral.

  1. Modele florale

Deși apa este protagonista principală, costumele de baie vor fi și ele pline de flori în această vară. Le vei găsi în toate speciile, culorile și mărimile, astfel încât poți alege de la modele clasice, până la cele mai distractive și mai tinerești. Fiecare bărbat va avea buchetul său preferat.

  1. Inspirație marină

Marea este una dintre marile surse de inspirație pentru costumele de baie sau pantalonii scurti din acest an, iar brandurile s-au inspirat din asta. Există o multitudine de motive nautice, cum ar fi ancore, bărci cu pânze și noduri. Există, de asemenea, pantaloni de baie cu animale marine, de la delfini și balene, până la mici scoici. Desigur, există un câștigător clar în această tendință, și anume culoarea albastră.

  1. Modele cu dungi

Nimic nu se potrivește mai bine cu marinarii decât dungile alb-albastru. Dacă vrem să fim fideli clasicului, vom opta pentru tonuri de albastru și alb. Dacă vrem să fim originali, vom alege alte culori și chiar dungi inegale. Poți alege între imprimeuri orizontale sau verticale, dar amintește-ți întotdeauna că dungile verticale ne fac mai înalți, iar cele orizontale ne fac să părem mai lați în șolduri.

  1. Modele geometrice

Dungile fac loc altor tipuri de imprimeuri care se joacă, de asemenea, cu geometria. Este rândul altor tipuri de elemente, precum cercuri, triunghiuri sau romburi, într-un joc optic cu o notă hipnotică. Dacă vrei să ieși în evidență, optează pentru imprimeuri alb-negru, care amintesc de anii ’70.

Deja ai votat!
Botoșani
ploaie moderată
9.9 ° C
10.4 °
8.8 °
95 %
5.8kmh
100 %
joi
10 °
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...