sâmbătă, iulie 27, 2024
AcasăAdvertorialDe ce să-ți instalezi un duș în curte sau în grădină

De ce să-ți instalezi un duș în curte sau în grădină

Unul dintre marile avantaje ale unui duș este că nu există probleme de spațiu, deoarece nu ocupă aproape deloc, adică este foarte adaptabil și ne economisește timp de curățenie. Dar cel mai important avantaj care trebuie subliniat este economia de apă și de energie pe care o are în comparație cu o cadă de baie. În plus, cabinele de duș vă oferă posibilitatea de a avea mai mult spațiu în baie. Dar un duș nu trebuie să fie neapărat destinat unei băi. Adică nu doar unei băi.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Dușurile în aer liber sunt la modă în ultimii ani în țările mediteraneene, mai ales, evident, pe timpul anotimpului cald, deși nici în țara noastră nu ar strica unul în lunile fierbinți de vară sau în lunile răcoroase de primăvara și toamna, când un duș fierbinte vă va face să uitați de frigul de afară. Dușul în aer liber este un sentiment atât de eliberator încât, dacă îl încercați o dată, veți dori să faceți duș toată vara și probabil și primăvara și toamna în dușul dumneavoastră în aer liber.

Pe lângă faptul că este o senzație plăcută, are și o serie de beneficii care vor fi detaliate mai jos.

De ce să instalați un duș în aer liber?

– Este relaxant. Poate fi chiar mai relaxant decât să faci un duș în baia dvs obișnuită. Atunci când vremea este frumoasă, ar trebui să profitați de ocazie pentru a vă bucura de un duș în timp ce razele soarelui vă ating pielea. Vă veți relaxa și mai mult, vă veți elibera de stres și veți avea ocazia să vă conectați cu voi înșivă și cu natura.

– Nu se murdărește la fel de mult. Dacă nu faceți duș în baie, veți constata că aceasta nu se murdărește la fel de mult, deoarece veți împărți sarcinile de curățare între dușul de exterior și baia obișnuită. În plus, deoarece nu există sticlă, geamuri sau ecrane, va fi mult mai ușor să vă păstrați dușul în aer liber curat. Va fi mult mai ușor de curățat. Mai ales dacă veți folosi baterie duș, rigolă duș și celelalte elemente din materiale rezistente la intemperii, la exterior.

– Udați plantele în timp ce faceți baie. Pare o prostie, dar nu este. Aproape fără să vă dați seama, în timp ce vă șamponați sau vă clătiți părul, veți uda iarba din grădină și plantele din jurul dumneavoastră. Mai mult, se va forma un firicel de apă care va ajunge în cele din urmă la gazon, iar zona din jurul dușului de exterior va fi mereu îngrijită și hrănită. Asta, bineînțeles., dacă nu veți prefera o rigolă duș și o scurgere care să evite udarea gazonului.

– Vremea nu este o problemă. Este adevărat că vă veți simți mai puțin dornici atunci când se întunecă sau când se face puțin mai frig, dar să faceți un duș fierbinte în aer liber când este puțin mai frig este, de asemenea, o experiență pe care ar trebui să o încercați. În plus, aburul este generat de apa fierbinte, așa că, după un timp, nici nu veți mai simți frigul.

– Este plăcută din punct de vedere estetic – doriți să vă decorați grădina? Ei bine, dușurile pot fi un element estetic foarte unic și caracteristic. Amenajați un spațiu exclusiv pentru duș și decorați-l cu elemente naturale, cum ar fi bușteni de lemn, plante sau pietre. Veți obține un spațiu de invidiat în grădina dumneavoastră, care va fi și foarte util. Pentru un plus de stil, puteți alege componente – baterie duș, rigolă duș etc. – care să se asorteze cu alte elemente de decor din curte sau grădină.

– Puteți face un duș afară înainte să intrați sau când ieșiți din piscină. Puteți spăla reziduurile de clor cu un duș, dacă nici măcar nu intrați în casă, punând totul deoparte împreună cu părul ud și costumul de baie. Faceți duș și pregătiți-vă afară și evitați să aduceți murdăria în casă, în baie.

Optați pentru instalarea unui duș în aer liber și bucurați-vă de toate avantajele pe care acesta le aduce. Nu ai nevoie de multe pentru a instala un duș în curte sau în grădină. Tot ce ai nevoie se găsesc la magazinele de bricolaj și de mobilă, precum și pe site-urile de comerț online, precum eMAG, unde găsești totul, de la baterie duș la rigolă duș și de la furtune la cabine de duș.

Nu veți regreta și va fi principala dvs distragere a atenției în cea mai mare parte a anului. Și un element de invidiat de către cei care vă vor vizita.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer senin
16.6 ° C
16.7 °
16.1 °
97 %
2.3kmh
0 %
sâm
29 °
Dum
34 °
lun
28 °
mar
27 °
mie
27 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Şeful de la NovaApaserv, singur şi debusolat după şedinţa Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, în care toată lumea l-a întrebat de ce nu este...

EDITORIAL

E an electoral, prin urmare e firesc ca discuțiile cu pretenții patriotice să ocupe o mare parte din timpul românilor, mai ales a celor...

EPIGRAMA ZILEI

Pe-un velier mi-ar fi plăcut Să admirăm albastra zare Dar n-ai venit, că tu ai vrut Pe-un altul, c-un catarg mai mare ...   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...