joi, februarie 2, 2023
AcasăAdvertorialAna Rom Divizia Medicală, serviciul de ambulanţă privată care acţionează acum și...

Ana Rom Divizia Medicală, serviciul de ambulanţă privată care acţionează acum și în județul Botoșani!

Ana Rom Divizia Medicală reprezintă un serviciu de ambulanță privată, atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru persoanele juridice, complementar serviciilor asigurate de S.A.J. Botoșani.

Intrată pe piaţă de aproape 5 ani, firma oferă o gamă variată de servicii la preţuri decente şi cu personal calificat. Pentru cele patru tipuri de servicii pe care le oferă, Ana Rom dispune de  9 ambulanţe autorizate.

„Persoanele fizice cu domiciliul în județul Botoșani și care nu se pot deplasa la unitățile sanitare pot beneficia GRATUIT, în limita km contractați cu Casa de Sănătate Botoșani, de ambulanțele noastre de transport sanitar oriunde în țără. Pentru a fi mai clar, dacă medicul curant vă recomandă, pentru un membru al familiei care nu se poate deplasa, un transport sanitar cu ambulanța la Băile Felix, Techirghiol sau oriunde în țară, atunci puteți suna la 0755 333 112 și veți beneficia GRATUIT de acest serviciu”, a precizat lector univ. dr. Victor Andrei Cărcăle, proprietarul și administratorul Ana Rom Divizia Medicală.

Acesta spune că impactul pe care l-a avut firma pe piaţa botoșăneană a fost neaşteptat de mare, iar solicitările pentru oferirea de servicii sunt într-o permanentă creştere.

Societatea Ana Rom este singura care are contracte cu cluburile sportive din judeţ pentru a asigura urgenţele medicale la teren pe perioada meciurilor pe care echipele sucevene le dispută „acasă”.

Pentru a oferi servicii de cea mai bună calitate, s-au investit sume importante pentru dotarea ambulanţelor cu echipament profesionist. “Colaborăm optim cu excelentul colectiv al S.A.J. Botoșani, unul profesionist și extrem de dedicat pacienților. Atât Serviciul de Ambulanță Botoșani, cel de stat, cât și noi, serviciul privat ANA ROM, lucrăm permanent pentru ca pacienții noștri să beneficieze de cele mai bune servicii medicale”, a adăugat lector univ. dr. Victor Andrei Cărcăle.

„Nu facem nici un rabat de la calitate, iar dotările sunt conform Ordinului Ministrului Sănătăţii nr. 1092 privind dotarea obligatorie a ambulanţelor. Aparatura este achiziţionată atât din România, cât şi din străinătate, iar fiecare ambulanţă are defibrilator, injectomat, aspirator secreţii şi tot ce ţine de mişcarea şi deplasarea pacientului”, a explicat Victor Andrei Cărcăle.

Ana Rom Divizia Medicală este o parte a GRUPULUI ANA ROM care conține două firme de pază şi securitate, iar Victor Andrei Cărcăle spune că aceste două activităţi se pliază foarte bine pentru orice tip de eveniment public.

Practic, Ana Rom Security și VIP Grand Security, firme care funcţionează cu aproximativ 200 de persoane, şi Ana Rom Divizia Medicală, oferă un serviciu integrat, extrem de util pentru cei care au nevoie atât de securitate, cât şi de servicii medicale.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
2.2 ° C
3.6 °
-0 °
69 %
2.5kmh
100 %
joi
7 °
vin
4 °
sâm
2 °
Dum
-1 °
lun
-5 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Din când în când, trebuie să le amintești oamenilor că bei, dar bei cu stil.

EDITORIAL

Mediatizatul caz al fraților Tate care și-au deschis un punct de lucru „altfel” la o margine de București nu reprezintă decât vârful unui aisberg...

GÂNDUL ZILEI

De la anul, este cert, Veți primi pe telefoane Când nevasta e cu toane, Mesaje tip ... Ro Alert! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

 

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...