spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăAdvertorialCrema hidratantă CeraVe - review

Crema hidratantă CeraVe – review

Dacă nu ai ajuns încă în biroul unui dermatolog sau nu ai primit o recomandare de la un prieten, s-ar putea să nu fi auzit de CeraVe Crema Hidratantă. Poate ai auzit de brand pentru tratamentele lor împotriva acneei, dar există atât de multe creme hidratante încât este ușor să treacă neobservată una excelentă. Cu toate acestea, dacă ești în căutarea unei creme hidratante pentru piele sensibilă, psoriazis sau piele foarte uscată, nu renunța până nu încerci Crema CeraVe.

 

Deși toate produsele CeraVe sunt excelente pentru pielea sensibilă, am pus aceasta în mod special în listă pentru a ajuta cu pielea ultra-uscată.

 

Dar această cremă hidratantă nu este perfectă doar pentru pielea uscată, ci poate fi minunată și pentru pielea sensibilă, psoriazis și multe alte afecțiuni ale pielii. Dar chiar dacă nu ai nicio problemă specială a pielii, cel mai probabil va funcționa pentru tine ca o cremă hidratantă eficientă și hidratantă. CeraVe Cremă este atât de blândă încât pediatrii o recomandă adesea pentru bebeluși și copii cu eczemă.

 

Această cremă hidratantă nu este doar extrem de hidratantă, ci se simte și eficientă pentru afecțiunile pielii sensibile. Nu este prea grea sau uleioasă și nu rămâne pe piele.

 

O barieră cutanată compromisă poate duce la o piele care arată uscată, solzoasă, aspră sau descuamată. De asemenea, s-ar putea să se simtă iritată, înfometată sau inconfortabilă. Aceasta se datorează faptului că atunci când bariera pielii este perturbată, aceasta poate fi incapabilă să păstreze umiditatea esențială în interior (și să împiedice iritanții nocivi să pătrundă). Includerea unei creme de refacere a barierei cu ingrediente precum acid hialuronic și ceramide în rutina ta zilnică de îngrijire a pielii poate ajuta la refacerea aspectului și senzației de piele netedă, suplă și sănătoasă.

 

Crema hidratantă CeraVe este o cremă bogată, non-grasă, cu absorbție rapidă, pentru piele normală până la uscată de pe față și corp. Formulată cu trei ceramide esențiale, aceasta funcționează pentru a bloca umiditatea pielii și a ajuta la menținerea barierei protectoare a pielii tale. Crema hidratantă conține, de asemenea, acid hialuronic, petrolatum și tehnologia de livrare MVE, care funcționează prin eliberarea continuă a ingredientelor hidratante pentru hidratare de lungă durată. Dezvoltată cu dermatologi, această cremă de refacere a barierei este blândă față de piele, fără parfum și acceptată de Asociația Națională a Eczemelor.

 

Ingredientele: Ceramide și mai multe ceramide

 

CeraVe Cremă a fost dezvoltată de dermatologi și utilizează o formulare brevetată care promite să creeze o barieră protectorie pe suprafața pielii. Potrivit brandului, această formulare specială, numită Tehnologia de Emulsie Multivesiculară, asigură eliberarea treptată a hidratantului pe parcursul întregii zile pentru o hidratare completă. CeraVe utilizează și ceramide, care sunt menite să ajute la menținerea apei în piele. Pielea noastră conține în mod natural ceramide care se epuizează în timp. Produsele CeraVe conțin trei tipuri diferite de ceramide, care sunt menite să ajute nu numai la protejarea pielii, ci și la menținerea hidratării pe tot parcursul zilei.

 

Ce sunt ceramidele?

Ceramidele sunt lipide care funcționează pentru a menține pielea umedă, hidratată și moale. Ele protejează, de asemenea, pielea de poluanții din mediu.

 

Această cremă este deosebit de bună pentru cei cu piele extrem de uscată sau piele care se usucă pe parcursul zilei. O singură aplicare va dura întreaga zi. Crema hidratantă CeraVe este și fără parfum, astfel încât cei sensibili la parfumurile din produsele pentru îngrijirea pielii o pot încerca cu ușurință. Produsul poate funcționa, de asemenea, bine pentru persoanele care urmează diverse tratamente medicale și care au piele extrem de uscată ca rezultat.

 

Cum se aplică: Cu cât mai mult, cu atât mai bine

Acest produs în particular este o cremă hidratantă pentru întregul corp; o poți folosi atât pe față, cât și pe restul corpului. Probabil că mulți ar putea fi reticenți la ideea de a aplica aceeași cremă pe față și pe corp, dar ar trebui să aibă încredere și să o încerce, pentru că nu doar că nu vor fi dezamăgiți, dar vor găsi o cremă perfectă atât pentru corp cât și pentru față, ceea ce va însemna costuri în minus.

 

Rezultatele: Hidratare pe tot parcursul zilei

Tehnologia de hidratare pe durata a 24 de ore este reală. Doar să nu uiți că nu conține protecție solară (SPF), așa că trebuie să protejezi tenul și cu cremă de protecție solară separată.

 

Valoarea: Puțin risc, mari recompense

Cu un cost atât de scăzut pentru un produs de înaltă calitate, este timpul să împărtășești vestea mai departe. Nu ne crezi? Aruncă o privire la recenziile online, CeraVe are o mulțime de recenzii excelente, multe dintre ele fiind de cinci stele.

 

Pe scurt, câteva dintre beneficiile cremei sunt:

  • Potrivită pentru pielea normală până la uscată de pe față și corp.
  • Tehnologia MVE: Acest sistem de livrare eliberează continuu ingrediente hidratante pentru hidratare timp de 48 de ore – susținând bariera protectoare a pielii tale mult timp după ce ai terminat aplicarea.
  • Ceramide: Ajută la menținerea barierei naturale a pielii.
  • Acid hialuronic: Ajută la reținerea umidității naturale a pielii.
  • Non-comedogen și fără parfum.
  • Dezvoltat cu dermatologi.
  • Acceptat de Asociația Națională a Eczemelor și Asociația Americană de Diabet.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.9 ° C
10 °
8.2 °
97 %
1.3kmh
100 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
15 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...