spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăAdvertorialORF TVTHEK Preferă Istanbul Vita!

ORF TVTHEK Preferă Istanbul Vita!

ORF TVTHEK, unul dintre canalele de televiziune din Austria, curios de succesul Turciei, care a condus lumea în domeniul turismului de sănătate în ultimii ani, a investigat de ce oamenii care doresc să facă un transplant de păr aleg un centru de implant păr Turcia. ORF TVTHEK, a ales Istanbul Vita, care este un portofoliu de clienți europeni, pe baza datelor culese de la zeci de clinici și spitale de succes, și a obținut informații complete despre procesele unei posibile operații de implant de păr, a acordat Istanbul Vita notele complete.

Fondatorul Istanbul Vita, Hasan Başol, care şi-a dovedit succesul cu premii precum cel mai bun centru de transplant de păr din 2021 şi cel mai bun centru de transplant de păr din 2022, este hotărât să-și continue premiile, care cresc în fiecare an, fără a încălca tradiția în acest an. El declară că își continuă succesul anunțând că a câștigat deja premiul Cel mai bun centru de transplant de păr din Europa, ce se va decerna la Paris în noiembrie 2023.

Echipa Hasan Başol şi IstanbulVita, care l-au găzduit pe reporterul ORF TVTHEK, unul dintre canalele de stat ale Austriei, pentru o operaţie de implant de păr, au arătat un posibil proces de operare cu toată transparenţa.

Puteți urmări videoclipul pe canalul de Youtube Istanbul Vita mai jos.

ORF TVTHEK a adunat factorii procesului sub 5 rubrici principale.

  • Alegerea centrului potrivit
  • Preț
  • Comoditatea vizei
  • Ușurința comunicării
  • Oportunitate de vacanță

Desigur, a decide unde să faci o operație de implant de păr este un proces foarte dificil, dar este posibil să-ți reducă opțiunile cu câteva criterii de bază.

Spital sau clinica?

În cadrul studiului, s-a observat că spitalele ar putea oferi un serviciu mai rapid și mai fiabil pacienților în cazul unei posibile complicații. Într-o clinică medie, nu există nimeni care să te sprijine într-o posibilă tensiune arterială, inimă și diverse afecțiuni, dar zeci de medici specialiști pot servi în mediul spitalicesc.

Diferența IstanbulVita

Istanbul Vita își desfășoară operațiunile într-unul dintre cele mai luxoase și mai mari spitale din Turcia.

Doctor? Asistent medical?

În cadrul studiului, s-a observat că, în timp ce echipa care vă gestionează operația nu are mulți medici clinici, asistentele au un cuvânt de spus în această chestiune și gestionează toate operațiunile.

Diferența Istanbul Vita

Toate operațiunile Istanbul Vita sunt efectuate de Dr. Ozge Miray Gultekin, Dr. Mustafa Ayhan Balcı și echipa sa de experți.

Experiența industrială

În cadrul cercetării, s-a observat că în Turcia există sute sau chiar mii de clinici și încă sunt înființate noi clinici.

Diferența IstanbulVita

IstanbulVita, cu cei 15 ani de experiență sectorială, oferă cele mai moderne tehnici orientate spre pacient.

Comentariile utilizatorilor

În cadrul cercetării, s-a observat că unele clinici au folosit mii de recenzii false cu recenziile pe care le-au făcut sau chiar au cumpărat.

Diferența IstanbulVita

Deoarece IstanbulVita primește fiabilitatea comentariilor sale cu video, autenticitatea tuturor comentariilor poate fi dovedită.

Preț

Întrucât personalul și cheltuielile centrelor care deservesc în străinătate, în special în regiunea europeană, sunt în euro, costurile sunt mai mari atunci când se examinează paritatea euro/TRY în Turcia și s-a observat că a avea o operațiune în Turcia este de calitate mai mare şi la costuri mai mici. Implant păr Turcia preț este cel mai important motiv pentru care cei mai mulți clienți preferă IstanbulVita.

Ușurința comunicării

În timp ce multe clinici servesc doar cu traducători în limba engleză, personalul intern al Istanbul Vita, care vorbește peste 21 de limbi diferite la nivel de limba maternă, poate înțelege mai exact dorințele persoanei și ambele părți sunt mai mulțumite de rezultat.

Oportunitate de vacanță

Turcia este o țară foarte dezvoltată în domeniul turismului și atrage turiștii prin litoralul său, locurile istorice, mâncarea delicioasă și numeroasele activități turistice. Istanbul Vita îți oferă oportunitatea de a descoperi cel mai popular oraș al Turciei, Istanbul, în loc să ofere doar un serviciu de transplant de păr. Datorită hotelurilor sale de cinci stele incluse în serviciul de implant de păr, acordă prioritate confortului pacienților săi cu echipa sa care oferă transport VIP, cazare și servicii continue de consultanță în 21 de limbi materne diferite.

Iată problemele cărora le acordăm atenție atunci când stabilim linia părului la pacienții noștri:

Caracteristici faciale: Caracteristicile feței trebuie luate în considerare la determinarea liniei de transplant de păr. Factori precum forma feței, poziția sprâncenelor, linia frunții și linia maxilarului ajută la determinarea cu precizie a liniei transplantului de păr.

Caracteristicile rădăcinii părului: Caracteristicile foliculilor de păr utilizați în operația de transplant de păr sunt, de asemenea, importante în determinarea liniei de transplant de păr. Culoarea, grosimea și densitatea rădăcinilor sunt eficiente în determinarea unei linii corecte de transplant de păr.

Simetrie: Simetria liniei de implant de păr este importantă pentru a obține un aspect natural. Prin urmare, la determinarea liniei, se asigură că linia părului de pe ambele părți ale feței este egală.

Aspect natural: este important să se obțină un aspect natural în timp ce se determină linia transplantului de păr. La determinarea liniei, linia părului este determinată în conformitate cu structura naturală a părului.

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.5 ° C
9.6 °
9.3 °
85 %
3.4kmh
100 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Dintre toți politicienii de top ai României de azi, Marcel Ciolacu este, fără îndoială, un personaj aparte care a înțeles cel mai bine ce...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...