spot_img
joi, mai 2, 2024
AcasăAdvertorialTot mai mulți aleg motosăpătoarea profesională - iată de ce

Tot mai mulți aleg motosăpătoarea profesională – iată de ce

Teren întins, grădină mare, cum să întreținem și să lucrăm pământul corespunzător și eficient? Tot mai mulți apelează la investiții de tipul motosăpătoarelor profesionale. La ce ajută acestea și de unde le puteți comanda, aflați din rândurile ce urmează.

 

De la Bricolaj Market puteți comanda astfel de motosăpătoare

 

Unele dintre cele mai cunoscute sunt de marcă Ruris și sunt disponibile la Bricolaj Market. Le puteți comanda online, simplu și rapid, plătite cu card, în rate. Este chiar avantajos, vă permite astfel să optați pentru plata mai accesibilă.

 

De motosapatoare profesionala aveți nevoie pentru a întreține pământul. Săpați pământul și puteți astfel planta semințele sau bulbii. Eliminați buruienile și pregătiți terenul pentru diverse alte etape de lucrat suprafață. Altfel spus, lucrați pământul mai ușor, cu mai puțin efort, dar cu maxim de randament.

 

Prelucrați suprafețele mari mai rapid. Ceea ce ar dura poate zile, pentru că cel care depune un asemenea efort are nevoie și de pauze, poate fi efectuat în câteva ore. Timpul este mai comprimat și vorbim în acest caz de economie de timp și energie, grație automatizării. Săpați, mărunțiți pământul, afânați, lucrați la diferite adânci și cu putere ajustată.

 

Cu Bricolaj Market nu a fost nicicând mai bine să alegeți uneltele potrivite pentru a lucra pământul

 

Pentru cei care încă nu știu, Bricolaj Market este cel care aduce soluțiile pentru casă și grădină, însemnând o gamă largă de utilaje, scule, echipamente și produse. Putem eficientiza efortul depus pentru întreținerea spațiilor.

 

Revenind la lucrat pământul, la munca câmpului, motosapele sunt dorite. Explicăm în rândurile de mai sus de ce și acum să descoperim și cum puteți face o alegere optimă alegând variantele de la Bricolaj Market. La pachet cu motosăpătoarea aleasă puteți primi și diverse accesorii. Spre exemplu, dacă veți comanda o motosăpătoare Ruris, aceasta va fi completată de accesorii precum plug reversibil, roți de cauciuc și set de contragreutăți. În alte cazuri, în funcție de produsul ales oferta poate cuprinde și rarița. De asemenea, la motocultoare poate fi oferite gratuit uleiul.

 

Țineți cont de …

 

După ce achiziționați produsul, citiți cu atenție cum să îl asamblați și puneți în funcțiune. Realizați rodajul, verificați curelele, uleiul și șuruburile.

 

Pe termen lung nu sunt multe aspecte de care să țineți cont, întreținerea este simplă. Aveți și garanția aferentă produsului, însă asta nu vă scutește de grija pentru anumite detalii. Așadar, curățați foarte bine discurile după fiecare utilizare, goliți rezervorul după folosire și asigurați-vă că locul de depozitare este unul optim – unde nu este prea mare umiditatea. Pentru o bună întreținere, toate părțile metalice active vor fi gresate cu vaselină.

 

În orice caz, aveți manualul produsului și chiar dacă vi se par plictisitoare lecturile de genul, aveți toate informațiile necesare. Puteți oricând lua legătura și cu cei de la Bricolaj Market. Echipa de consilieri oferă toate sfaturile avizate de care aveți nevoie pentru a alege corespunzător echipamentul.

 

Pentru comenzi, care vă permit să faceți minim de efort și să aveți produsul la voi acasă curând, accesați bricolajmarket.ro.

 

Contact:

0722515566

0738851885

comenzi@bricolajmarket.ro

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
12.7 ° C
12.7 °
9.3 °
66 %
0.5kmh
100 %
joi
23 °
vin
23 °
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Oamenii se pregătesc, se vede că vin sărbătorile.

EDITORIAL

Eliminarea din cărțile Primăriei pe motive de incompatibilitate a medicului Cîrstoiu este doar praful în ochi pe care Ciolacu și ai lui ni l-au...

EPIGRAMA ZILEI

Lumina din felicitare Să n-o considerați plocon, Ne costă ea, pe fiecare Cu mult mai mult ca la … E on!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...