spot_img
luni, mai 6, 2024
AcasăAdvertorialOrganizezi des petreceri acasă? Iată cum să te pregătești!

Organizezi des petreceri acasă? Iată cum să te pregătești!

Organizarea unei petreceri acasă este  o experiență plină de bucurie, însă care vine la pachet și cu multe provocări, pentru că de la pregătirea mâncărurilor și băuturilor, până la asigurarea divertismentului și confortului oaspeților, fiecare detaliu contează. Dacă faci sau plănuiești să faci asta des, atunci trebuie să citești articolul de față până la final, astfel încât să știi ce să ai în vedere data viitoare când dai o petrecere la tine acasă!

Iată câteva sfaturi utile pentru a organiza o petrecere de neuitat la tine acasă

  1. Planificarea este cheia

Începe prin a stabili tema petrecerii și numărul estimativ al invitaților, deoarece acest lucru te va ajuta să faci planuri pentru spațiul disponibil, meniul și alte detalii importante, iar apoi asigură-te că ai o listă detaliată cu tot ceea ce trebuie să cumperi sau să pregătești înainte de eveniment, de la mâncare și băutură, până la jocuri și boxe pentru muzică.

  1. Păstrează băuturile reci

Dacă vrei să ai mereu la dispoziție băuturi reci pentru invitații tăi, o vitrină frigorifică poate fi un element surprinzător, însă extrem de util la o petrecere, pentru că o poți folosi pentru a expune băuturile răcoritoare, deserturile sau chiar alte alimente care necesită păstrare la rece. Spre exemplu, dacă intri pe pagina celor de la Altex.ro, vei putea regăsi o gamă largă de modele din care poți alege la prețuri foarte bune. Astfel, nu va trebui să te chinui să le faci loc în frigider. Plasează vitrina într-un loc accesibil pentru toți invitații, dar fără a fi în drumul principal al circulației și totul va fi perfect!

  1. Acordă atenție decorului

Creează o atmosferă plăcută cu ajutorul iluminării adecvate, muzicii și decorurilor potrivite. Decorează camera cu lumânări parfumate sau luminițe pentru a adăuga un aer intim și relaxant spațiului, mai ales dacă la petrecere vor fi fete, deoarece vor aprecia foarte mult efortul. Nu e nevoie să adaugi extrem de multe lucruri, ci doar să o faci cu bun gust!

  1. Asigură-te că ai totul la îndemână

Înainte ca invitații să înceapă să sosească, asigură-te că ai toate cele necesare la îndemână, astfel încât să eviți a fi pe fugă atunci când vor ajunge. Verifică dacă ai suficiente farfurii, pahare, tacâmuri și șervețele pentru toți oaspeții și nu uita să pregătești zone pentru colectarea gunoiului și pentru reciclare, pentru a face curățenia ulterioară mai ușoară.

  1. Fii o gazdă atentă

Chiar dacă există multe detalii de care trebuie să te ocupi, asigură-te că îți rezervi timp să te bucuri de petrecere și să socializezi cu invitații, pentru că atunci când ești gazdă tinzi să devii mai încordat, încercând să mulțumești pe toată lumea. Fii disponibil/ă pentru a răspunde întrebărilor și pentru a ajuta la rezolvarea eventualelor probleme care ar putea apărea, dar nu uita să te distrezi și să te relaxezi în compania celor dragi.

Prin urmare, organizarea unei petreceri acasă poate fi o experiență minunată, iar dacă planifici lucrurile și te pregătești din timp, ținând cont de sfaturile de mai sus, rezultatul va fi unul excepțional!

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
22.6 ° C
22.6 °
22.6 °
75 %
5.1kmh
92 %
lun
20 °
mar
25 °
mie
17 °
joi
16 °
vin
17 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Ca să mai speri că niște vrăji îți pot umple rezervorul, trebuie să începi cu pași mici.

EDITORIAL

Majoritatea covârșitoare a creștinilor din România au serbat ieri și azi Învierea Domnului. Stabilirea datei pascale e complicată datorită utilizării unor calendare diferite în...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...