spot_img
luni, aprilie 29, 2024
AcasăAdvertorial5 IDEI de super cadouri pentru prieteni și familie pentru a le...

5 IDEI de super cadouri pentru prieteni și familie pentru a le arăta cât de mult îi apreciezi

O pereche de căști, o băutură fină, o carte bună sau un abonament la sală sunt doar câteva exemple de cadouri cu care ai putea să îi bucuri pe cei dragi atunci când se apropie un eveniment special. Crezi că îți lipsește inspirația și nu știi ce se mai poartă în materie de atenții speciale? Rândurile următoare ar putea să îți ofere câteva idei și chiar să îți ușureze deciziile dacă vrei să oferi un cadou deosebit.

 

Iată ce cadouri frumoase poți face pentru cei apropiați

 

  • O băutură deosebită

Cadourile ar trebui alese pe sprânceană, mai ales când vine vorba de familie și prieteni pe care nu ar trebui să îi dezamăgești cu ceea ce le cumperi. Întotdeauna va fi o idee bună să oferi o sticlă de băutură de calitate, mai ales dacă persoana în cauză este de sex masculin.

Un astfel de cadou va fi mereu apreciat, așa că, fă o mică prospecție și descoperă categoria de băuturi spirtoase de pe Altex.ro și alege o sticlă de tequila de calitate pentru prietenul tău.

 

  • Un set de cosmetice de calitate

Dacă este vorba de o doamnă sau domnișoară căreia să îi faci un cadou special, poți opta pentru un set de produse cosmetice de top. Piața este destul de generoasă cu asemenea oferte, iar cosmeticele vor fi întotdeauna preferate de femei, indiferent de vârstă. Ar trebui să ții însă cont de categoria căreia i se adresează produsul respectiv, să știi să cumperi un lucru bun și care să nu trebuiască să fie returnat.

 

  • O bijuterie fină

O femeie va fi mereu încântată să primească o bijuterie elegantă. Nu este doar un simplu cadou, ci poate chiar un simbol de prietenie care cu siguranță va dăinui în timp. Dacă pentru o domnișoară de până în 30 de ani poți oferi o brățară sau un colier din aur sau alte metale prețioase, unei doamne de peste 40 de ani îi poți cumpăra un set deosebit de cercei.

Indiferent de tipul de bijuterie ales, bucuria va fi mare pentru că un asemenea cadou este cu adevărat valoros și se poate oferi la diverse evenimente speciale.

 

  • Un parfum special

Se apropie ziua de naștere a celui mai bun prieten al tău? Este onomastica tatălui tău în doar câteva zile? Poți face un cadou deosebit și alege un parfum rafinat pentru această ocazie. Produsele de acest gen sunt peste tot, însă într-un magazin de specialitate vei găsi până și îndrumarea de care ai nevoie pentru a face o alegere potrivită în acest sens.

 

  • Un card cadou

Nu știi ce să cumperi și ce fel de cadou să oferi cuiva drag și deja se apropie ziua specială? Nimic mai simplu! Un card cadou de cumpărături ar putea să te scoată din încurcătură. Trebuie doar să alegi unul din magazinele preferate ale persoanei în cauza și să setezi o anumită sumă de bani, pe care să o folosescă atunci când merge la cumpărături.

Așa își va alege un lucru frumos și pe gustul lui și chiar îl poate proba înainte de a-l cumpăra. Cât de ușor!

Așadar, acestea sunt câteva idei de cadouri din care să te inspiri la momentul oportun. Este important să acorzi atenție celor dragi ție, să le cunoști măcar o parte din preferințe, ca mai apoi să le oferi un dar special.

 

Sursă foto: Pexels.com

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
20.6 ° C
21 °
20.5 °
45 %
4.4kmh
1 %
lun
18 °
mar
20 °
mie
21 °
joi
22 °
vin
22 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Antrenorul FC Botoșani cățărat pe gard pentru ultimele indicații la meciul cu Dinamo.

EDITORIAL

De când am intrat în Uniunea Europeană banii au curs gârlă, mult peste 70 de miliarde de euro, continuă să vină și vor mai...

EPIGRAMA ZILEI

S-a enervat și a urlat De s-a cutremurat orașul Când și-a găsit soțul în pat Cu ... iepurașul!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...