sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăCaleidoscop„Familia Simpson” vine la Sport.ro

„Familia Simpson” vine la Sport.ro

 

Sport.ro lansează noua grilă de televiziune pentru bărbaţi pe 30 ianuarie.

 

Sport.ro va lansa grila prin care se transformă în televiziune tematică pentru bărbaţi pe 30 ianuarie, urmând să transmită atât programe şi ştiri din sport, dar şi seriale cunoscute, precum „Familia Bundy”, „Răfuială în Seattle” şi „Familia Simpson”.

„Sport.ro le va oferi tuturor bărbaţilor atât programele şi ştirile din sport cu care i-a obişnuit, dar şi seriale de succes”, au transmis reprezentanţii televiziunii. Competiţii precum Liga Campionilor, Liga Europa, Cupa României şi Local Kombat vor fi transmise alături de seriale.

Programul televiziunii va începe în fiecare dimineaţă cu Ştirile Sport.ro, de la ora 7:00, urmate de emisiunea „Ora exactă în sport”, de la 10:45, cu Ioana Cosma, Lucian Lipovan şi Dan Pavel, care prezintă în direct informaţii din sport, atât din România, dar şi la nivel internaţional.

De la ora 16.00, telespectatorii vor putea urmări serialele „Familia Simpson” şi „Familia Bundy”, iar de la ora 21:00, emisiunea „Ora exactă în sport”, în direct.

Programul va fi completat, de la ora 22:00, de serialul „Răfuială în Seattle”, urmat de „Dă-i bătaie! Local Kombat”, de la ora 00:30.

Sport.ro a obţinut acordul Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) de a se transforma din televiziune tematică-sport într-un post tematic pentru bărbaţi, pe 10 ianuarie.

Florin Turcilă a explicat atunci, în şedinţa CNA, că modificarea formatului vine în urma unei analize a cererii publicului, realizată atât prin măsurători de audienţă, cât şi prin discuţii directe cu telespectatorii.

Costi Mocanu, reprezentant Sport.ro, a spus că modificarea formatului vine şi în contextul dorinţei de repliere a televiziunii, luând în considerare condiţiile de piaţă.

Modificarea formatului de principiu şi a structurii serviciului de programe a televiziunii Sport.ro a fost votată în unanimitate de membrii CNA prezenţi la şedinţă – Răsvan Popescu, Radu Călin Cristea, Dorina Rusu, Radu Bogdan Herjeu, Gabriel Tufeanu, Laura Georgescu, Monica Gubernat şi Orsolya Eva Borsos.

SC PRO TV SA deţine un număr de şapte licenţe tv-satelit (Pro TV, Acasă TV, Acasă Gold, MTV, Pro Cinema, Sport.ro, Pro TV Internaţional) şi 13 licenţe tv – reţele de comunicaţii electronice (Pro TV din Alba Iulia, Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Sibiu, Timişoara şi Târgu Mureş).

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
28.4 ° C
28.8 °
26.5 °
41 %
3kmh
64 %
vin
28 °
sâm
34 °
Dum
33 °
lun
34 °
mar
37 °
RON - Română (nou) leu
EUR
4,9451

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Dacă dragoste nu e, nimic nu e. Mai ales la partid.  

EDITORIAL

An de an, după examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat, se creează mai mult sau mai puțin artificial un soi de isterie care se...

EPIGRAMA ZILEI

Din cauza unui singur ins Cu aberantul lui război, Rusofobia s-a extins Mai abitir ca Sars Cov 2! - Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...