Show-urile cu întrebări, noua modă în televiziuni

0

Televiziunile generaliste importante vor miza în această toamnă pe quizz show-uri.

 

Antena 1 a achiziţionat formatul show-ului „The Wall”, de la compania Endemol Shine Group, transmite paginademedia.ro. În România, formatul va fi produs de echipa coordonată de Mona Segall şi Robert Lionte.

Postul Antena 1 este acum în faza de preselecţii. Potrivit formatului, cei vor să concureze în emisiunea de pe Antena 1 trebuie să aibă un partener de concurs. Fie că e vorba de partenerul de viaţă, unul dintre părinţi, bunici, fraţi sau prieteni apropiaţi.

Creat de LeBron James, celebrul jucător NBA, alături de Maverick Carter (SpringHill Entertainment) şi Andrew Glassman (Glassman Media) împreună cu Universal Television Alternative Studio şi distribuit de Endemol Shine Group, „The Wall” este un quiz-show în care e nevoie de mai mult decât un răspuns corect; este nevoie de o relaţie specială între participanţi pentru a putea câştiga premiile puse în joc.

„O combinaţie între quiz-show, noroc şi strategie, acţiunea este plasată într-un decor impresionant şi interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreuna pentru a cuceri «The Wall». Emoţiile ajung la o intensitate incredibilă pe măsură ce bilele roşii şi verzi cad de-a lungul zidului, determinând câştiguri impresionante sau pierderi uriaşe”, spun reprezentanţii Antenei 1.

 

Emisiune prezentată de Andi Moisescu

 

Şi Pro TV a achiziţionat licenţa de producţie a unui quizz show. Este vorba de formatului „Who knew?” („Pe bune?!”) de la FremantleMedia. Emisiunea îl va avea în rol de prezentator pe Andi Moisescu. Show-ul este reprezentat de o competiţie între două echipe formate din vedete din România, conduse de doi căpitani, despre care Andi Moisescu spune că sunt doi actori de comedie. „Este vorba despre un joc simplu, uşor de urmărit, fără aplicaţii sau reguli complicate, dar cu răsturnări de situaţie savuroase în final. Telespectatorii vor învăţa ceva nou şi surprinzător în fiecare ediţie a show-ului, lucruri la care nu s-ar fi gândit vreodată”, spun reprezentanţii postului într-un comunicat.

Deja ai votat!