Fiscul îi așteaptă pe botoșăneni să-i informeze

0

O nouă întâlnire cu botoșănenii contribuabili și-au dat în această lună finanțiștii de nivel județean. Informarea a fost programată în data de 12 decembrie, ora 11, la sediul instituției din Botoşani, str. Piața Revoluției nr. 5, et.3. camera 313 , iar temele vizate vor include regimul fiscal aplicabil cheltuielilor de sponsorizare și cheltuielilor de protocol, casele de marcat – facilități, obligații și termene, precum și Hotărârea de Guvern numărul 807 din 2014 pentru instituirea unor scheme de ajutor de stat. În lista subiectelor pregătite apar și serviciile electronice oferite de ANAF, calendarul obligațiilor de declarare și plată aferente lunii decembrie, precum și alte
noutăți fiscale.
Lista întâlnirilor, structurată pentru fiecare Direcţie Generală Regională a Finanțelor Publice, este publicată pe portalul www.anaf.ro si este disponibilă la următorul link: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm.

Înscrierea participanţilor se realizează prin intermediul Formularului de Contact, accesibil tot pe portalul www.anaf.ro – : https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/asistenta_contribuabili/persoane_fizice/asistenta_prin_email), în limita locurilor disponibile. ”

+0 -0
se încarcă...