Petrecăreţi italieni spulberaţi de o maşină

0

31 de persoane, printre care şi copii, au fost rănite în noaptea de joi spre vineri pe insula italiană Sardinia după ce un bărbat a intrat cu maşina sa în participanţii la un festival local, relatează Agerpres.

Automobilul, un model Fiat Panda, a intrat în mulţimea ce participa la un festival religios local din satul Nule, situat în centrul Sardiniei, ieri în jurul orei locale 1:00, conform ziarului Unione Sarda. Potrivit publicaţiei citate, se pare că şoferul a pierdut controlul asupra vehiculului din cauză că a adormit după ce consumase „un pahar în plus”.

Imediat după incident, mulţimea furioasă l-a luat la bătaie pe şofer. Acesta se află în spital şi ar putea fi arestat de îndată ce starea sa de sănătate se ameliorează.

În luna martie, Italia a adoptat o legislaţie mai dură cu privire la şofatul sub influenţa alcoolului. Astfel, conducătorii auto aflaţi în stare de ebrietate pot primi pedepse de până la 18 ani de închisoare dacă ei cauzează un accident mortal şi de cel mult şapte ani dacă provoacă răni grave altor persoane.

Deja ai votat!
se încarcă...