Pregătiri pentru lupte de stradă după alegeri în marile orașe din SUA. Marile companii și-au baricadat magazinele

În marile orașe ale Americii se fac pregătiri pentru posibile lupte de stradă după încheierea alegerilor pentru Casa Albă.

Presiunea de pe umerii liderilor se simte în stradă, iar America se pregătește de violență și haos. Mult mai grav decât a fost în Manhattan săptămâna trecută, în timpul unui protest.

Clădiri de birouri, mari companii private, hoteluri, cafenele, restaurante, magazine de lux, bănci, complexuri rezidențiale din Washington DC, New York, San Francisco, Los Angeles și alte mari orașe americane, și-au acoperit vitrinele. Până și celebrul Macy’s din New York s-a baricadat.

Universitatea George Washington din capitala SUA a cerut studenților și profesorilor să-și facă provizii de mâncare și de medicamente pentru o săptămână. Practic, să se pregătească ca și cum ar veni un uragan sau o furtună de zăpadă.

Companiile private și băncile au trimis scrisori clienților lor în care spun că sucursalele rămân deschise dar cu ferestrele acoperite. O parte din bancomate vor fi oprite temporar ca să nu fie sparte.

Deja ai votat!