Răzvan Lucescu a fost testat pozitiv la COVID-19

Romania's national soccer team coach Razvan Lucescu reacts during the international friendly soccer match between Italy and Romania in Klagenfurt, Austria, on Wednesday Nov. 17, 2010. (AP Photo/Kerstin Joensson)

Antrenorul echipei de fotbal Al Hilal Riad, Răzvan Lucescu, a fost testat pozitiv la COVID-19, a anunţat campioana Arabiei Saudite pe contul său de Twitter.

„Testările medicale au arătat că antrenorul echipei AlHilal, Răzvan Lucescu, a fost testat pozitiv la COVID-19. El va intra în carantină, potrivit procedurilor autorizate de Ministerul Sănătăţii”, se arată în comunicatul clubului pe contul în limba engleză.

În septembrie, Al Hilal, deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor Asiei, a fost exclusă din competiţie după ce nu a putut înscrie 13 jucători pe foaia oficială a ultimului său meci din faza grupelor, de la Dubai, din cauza numărului mare de fotbalişti infectaţi cu COVID-19. Al Hilal era calificată în acel moment în optimile de finală.

Alte nume importante din sportul românesc care au fost testate pozitiv la COVID-19 au fost handbalista Cristina Neagu, înotătorul Robert Glinţă, luptătorul Alin Alexuc, gimnasta Larisa Iordache, campionul naţional de raliuri Simone Tempestini, jucătorii de tenis Simona Halep, Ana Bogdan şi Horia Tecău.

Deja ai votat!