Liberali părăsiţi pentru un loc la alegeri

Senatorul Corneliu Popescu a schimbat din nou barca politică. Cu doar câteva luni înainte de alegeri, demnitarul a trecut la PMP, acesta fiind al treilea partid schimbat în decurs de patru ani.

Devenit senator pe listele PPDD, acesta s-a înscris apoi în PNL, partid din care a plecat recent, după ce nu a reuşit să obţină un loc eligibil pe listele pentru alegeri. Acum speră să rămână în Parlament, de pe listele PMP, formaţiune care i-a promis şi o funcţie în conducerea naţională a formaţiunii.

În mandatul început în 2012, Corneliu Popescu a figurat mai mult în coada clasamentului în ce priveşte activitatea din Senat. Acesta a fost semnatarul a 28 de iniţiative legislative, a avut 21 de luări de cuvânt, o declaraţie politică, cinci întrebări şi interpelări şi tot atâtea moţiuni.

El a declarat că a preferat să nu încarce cetăţenii cu legi fără sens, făcând referire la alţi colegi de Cameră care ar fi semnat zeci sau chiar sute de proiecte doar pentru a evita un loc în subsolul clasamentului activităţii parlamentare.

 

– Roxana RUSU

rrusu@monitorulbt.ro

 

Deja ai votat!