8 + nine =

A password will be e-mailed to you.

Municipiul Botoşani va avea încă un cetăţean de onoare. La propunerea consilierului municipal Ştefan Mihai, primarul Cătălin Flutur a iniţiat un proiect de hotărâre vizând acordarea titlului de Cetăţean de Onoare medicului chirurg Doina Hrehoreţ. Proiectul de hotărâre va fi dezbătut de consilierii municipali în şedinţa din 27 septembrie. Distincţia va fi acordată pentru „activitatea şi performanţele obţinute în transplantul hepatic”. „Este singura femeie din România care face, cu mare succes, transplant de ficat. A fost una din personalităţile premiate în Gala 10 pentru România”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

Doina Hrehoreţ s-a născut în Botoşani, pe 26 noiembre 1967 şi este absolventă a Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”. În anul 1992 a absolvit Facultatea de medicină generală Iaşi, în 2008 devenind medic primar în specialitatea chirurgie generală. Doina Hrehoreţ este fosta elevă a profesorului Irinel Popescu şi lucrează alături de el în Institutul Clinic Fundeni. Doctorul în ştiinţe medicale Doina Hrehoreţ este membru al Societăţii Române de Chirurgie, al Romanian Association for Endoscopic Surgery, vicepreşedinte al Fundaţiei „Dan Setlacec” pentru chirurgia ficatului.

Doina Hrehoreţ este un medic foarte iubit de pacienţi. Mii de bolnavi condamnaţi la suferinţă au primit de la medicul Doina Hrehoreţ o nouă şansă la viaţă.

Apreciază calitatea articolului

11 VOTURI - MEDIE: 4,73
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...