Tablă spartă de un elev la Liceul Gheorghe Asachi (video)

Scene şocante într-un liceu din județul Botoșani. Un elev a spart cu ceea ce pare a fi o sabie tabla din clasă, sub privirile amunzate ale celorlalţi colegi, care îl încurajau să continue. Incidentul a avut loc la Colegiul ”Gheorghe Asachi” din Botoșani şi a fost postat pe o rețea de socializare de un coleg al elevului.

Conducerea unității de învățământ a informat Inspectoratul Școlar Județean și urmează să se ia măsuri în cazul elevilor respectivi, care în acel moment se aflau în pauză.

Gabriel Hârtie, inspector general al IȘJ, a declarat că elevii sunt în clasa XI-a și urmează ca o comisie să stabilească gradul de vinovăție al fiecăruia dintre ei. „Școala s-a sesizat încă de ieri (nr. joi), vizavi de acel incident. Există o comisie acolo, se verifică toate aspectele, iar elevii care se fac vinovați vor suporta consecințele regulamentului școlar. Paguba a fost deja recuperată, din ceea ce ni s-a transmis de la unitatea de învățământ, în sensul că s-a dat comandă de o altă tablă, cheltuielile fiind suportate de cei care au produs paguba. Directorii au intrat în posesia acelei filmări care a apărut în spațiul virtual, nu prea pare o sabie din ceea ce au spus, ci mai degrabă o bucată de fier. Se poartă discuții cu toți copiii care au fost în clasă și se va elucida cazul”, a precizat Gabriel Hârtie, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean.

Deja ai votat!