spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăLocal BTSoluții de hidroizolare, fiabile și eficiente, oferite de Conduraru Grup Construct

Soluții de hidroizolare, fiabile și eficiente, oferite de Conduraru Grup Construct

SC Conduraru Grup Construct SRL a acumulat 15 ani de experiență în domeniul construcțiilor civile și industriale, a serviciilor de termo și hidroizolare, câștigând astfel încrederea multor clienți și investitori. Oferă soluții optime, utilizează o tehnologie adecvată și folosește cele mai fiabile materiale disponibile pe piață.

Conduraru Grup activează ca furnizor și aplicator autorizat și oferă servicii profesionale și de specialitate pe piața construcțiilor din România. Execută toată gama de servicii și lucrări de:

  • Izolații, termoizolații, hidroizolații în construcții civile și industriale
  • Termohidroizolații și impermeabilizări
  • Servicii de termo și hidroizolație fundație, radier
  • Servicii de termo și hidroizolație parcări subterane, supraterane
  • Servicii de termo și hidroizolație bazine, piscine, fose și altele.

Societatea Conduraru Grup Construct oferă consultanță profesională fiecărui client în parte, prioritatea sa fiind rezolvarea lucrărilor utilizând o tehnologie avansată și încadrarea lor într-un buget specificat în contract. Toate lucrările sunt de calitate înaltă, iar termenul limită este întotdeauna respectat.

Societatea realizează diverse lucrări de specialitate, care respectă standardele de calitate ISO 9001, ISO 14001, respectiv lucrări profesionale de izolații, hidroizolații, termoizolații, termohidroizolații, impermeabilizări.

Referințele la lucrările realizate de societatea Conduraru Grup Construct

Bauder Germania (care are filială și în România) recomandă societatea Conduraru Grup Construct, care este reprezentată de Dir. Ciprian Conduraru, pentru că folosește materiale premium și lucrările respectă standardele de înaltă calitate.

Toate materialele sunt profesionale, iar aici nu este vorba doar despre materialele Bauder, ne referim desigur și la celelalte materiale premium care sunt furnizate de alte brand-uri precum sunt: Ravago, Soprema, Apla-Fabryo și Membrane. Astfel de materiale sunt cele bituminoase, PVC, EPDM, poliuretanice, mortarele, lichidele, monocomponentele, bicomponentele.

Societatea Conduraru Grup Construct are certificat de aplicator autorizat de Soprema România (care dispune de 51 de uzine de producție, din care 15 în Franța, și are distribuitori în 90 de țări). Prin urmare societatea Conduraru Grup Construct va aplica sistemele de hidroizolare Soprema și va beneficia de suport tehnic și comercial permanent de la Grupul Soprema. Acest lucru garantează clienților săi calitatea materialelor și a serviciilor oferite de termo și hidroizolație.

SC Atlas Corporation SRL a spus despre societatea Conduraru Grup Construct SRL că realizează servicii de termoizolații profesionale, care respectă toate normele și procedurile tehnice impuse de standardele în construcții civile și industriale. Personalul este super-calificat, are experiență, realizează toate lucrările la timp și la un nivel de calitate excelent.

Serviciile Conduraru Grup Construct includ o gamă completă de servicii de termo și hidroizolație, din care fac parte:

  • Servicii de hidroizolație pentru terase mono și dublustrat
  • Servicii de termo și hidroizolație pentru terase circulabile sau necirculabile
  • Servicii de termo și hidroizolație pentru terase circulabile inversate, terase înierbate cu vegetație
  • Servicii de hidroizolație alei pietonale, tuneluri, poduri, pasaje rutiere
  • Servicii de impermeabilizare pentru iazuri și piscine, realizate cu membrane EPDM
  • Servicii de impermeabilizare cu membrane EPDM pentru fose și alte bazine
  • Servicii de hidroizolație și protecție a pereților unor clădiri, blocuri, fundații.

Vă invităm să ne vizitați și pe site https://hidroizolatii-conduraru.ro/sectiuni/.

Societatea Conduraru Grup Construct a realizat lucrări pentru LIDL, Mega Image, Aeroportul Băneasa, UTI, Fan Courier, Pirelli România, Isovolta, Pangram, Apulum 94, Luxten, Biofarm, Soho Residence, Soprex, Cubic Residence, Badsi Nissan.

Este deja renumită pentru numeroase proiecte de mare amploare, impresionante, și oferă în continuare pentru orice client servicii de termo și hidroizolare de cea mai înaltă calitate, indiferent că este vorba despre construcții civile sau industriale.

Societatea a fost implementată cu succes pe piața românească, s-a remarcat prin profesionalism și rezolvarea eficientă a lucrărilor în care este specializată.

Adresa este:

SC Conduraru Grup Construct SRL
Str. Matei Voievod, nr. 114, Bl.A, Sc.1, Et.1, Ap.2, Sector 2, Bucureşti

Pentru mai multe informații vă rugăm să contactați reprezentanții de la Conduraru Grup Construct prin e-mail sau prin telefon:

0721.724.104 / 0756.724.104 / 021.410.4400

office@hidroizolatii-conduraru.ro

office@conduraru-grup.ro

Mai multe informații despre companie puteți găsi și pe pagina de Facebook, la adresa: https://www.facebook.com/hidroizolatii.conduraru

(P)

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
13.7 ° C
14.3 °
13.6 °
48 %
3.3kmh
93 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
21 °
lun
20 °
mar
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Dintre toți politicienii de top ai României de azi, Marcel Ciolacu este, fără îndoială, un personaj aparte care a înțeles cel mai bine ce...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...