Parcul Cornişa a trecut în administrarea DSPSA

bdr

Consilierii municipali au votat astăzi proiectul de hotărâre vizând preluarea Parcului regional de Agrement Turistic şi Sportiv de la Constructor şi transmiterea zonei de agrement în administrarea  Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement.

Primarul Cătălin Flutur a declarat că începând de mâine, timp de trei zile, se vor face teste la patinoarul acoperit şi la terenurile de sport acoperite, urmând că în perioada 6 – 7 decembrie să se facă teste la zona de apă de la piscina acoperită. „Vom încerca să facem aceste lucruri cu cei care sunt la serviciul nostru de voluntari, cu sportivi şi o să apelez la cei care sunt sub arme, cei de la ISU, să vină cu 40 de oameni să probeze. Asta pentru siguranţă. Va trebui ca în perioada următoare să creăm accesul la zona de agrement, să nu se pună zăpadă pe căile de acces. Sperăm să nu avem incidente”, a afirmat edilul.

Potrivit acestuia, reprezentanţii DSPSA vor face demersuri pentru obţinerea autorizaţiilor de funcţionare. După obţinerea acestor autorizaţii se va stabli data la care zona de agrement va fi deschisă pentru public.

Lucrările la Parcul Cornişa au început în iunie 2013. Acest mega proiect al municipalităţii a presupus un efort financiar de peste 80 de milioane de lei.

Deja ai votat!