eleven + four =

A password will be e-mailed to you.

Patinoarul de la Cornişa a fost un punct de atracţie pentru botoşăneni în perioada sărbătorilor de iarnă. O demonstrează sumele plătite de cei care îndrăgesc mişcarea pe gheaţă. Potrivit celor precizate de Eugen Ţurcanu, directorul Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement, până pe 6 ianuarie s-au încasat 75.326 de lei. Grosul încasărilor a fost obţinut la patinoar, din suma totală doar 3.292 de lei reprezentând banii plătiţi de cei care au folosit cele două terenuri de sport dotate cu baloane presostatice.

„Deocamdată nu avem termen de comparaţie, însă încasările sunt bune”, a precizat Eugen Ţrucanu. .

Pe fondul interesului crescut pentru patinoarul de la Cornişa, au fost aduse aici patine de la Sala Polivalentă. „Vreau să-i asigur pe cetăţenii municipiului Botoşani că noi suntem conştienţi de faptul că trebuie să aducem îmbunătăţiri, că uşor – uşor le constatăm şi le perfectăm. Acum avem 140 de perechi de patine cu numere de la 20 şi ceva la 45. Critice sunt mărimile 37 – 40. Vom mai cumpăra în acest an patine, ca să onorăm toate solicitările”, a afirmat oficialul.

Potrivit acestuia, persoanele care vin cu patinele proprii economisesc bani. „Dacă au de gând să vină la patinoar des, dincolo de igiena personală, amortizează şi costul patinelor cumpărate. Ideal ar fi să vină cât mai mulţi botoşăneni cu patinele lor. Ar trebui să fie o excepţie închiriatul patinelor”, a concluzionat Eugen Ţurcanu.

La patinoarul de la Cornişa, există tarife diferenţiate, în funcţie de ore şi zilele săptămânii. Astfel, de luni până vineri, între ora 10.00 şi 17.00, tariful este 12 lei pe serie şi opt lei închiriat patine. Sâmbăta, duminica şi sărbătorile legale, tariful este de 15 de lei pe serie şi 10 lei închiriat patine. În cursul săptămânii, în intervalul 16.00 – 21.30, tariful este de 14 lei pe serie şi opt lei închiriat patine, respectiv de 18 lei pe serie şi zece lei închiriat patine. Seriile la patinoar sunt 16.00 – 17.30, 18.00 – 19.30, respectiv 20.00 – 21.30.

În Parcul Cornişa se poate ajunge cu maxi taxi numărul 6, care pleacă din Donici pe traseul Piaţa Centrală, Bulevard, Cornişa şi retur.

În această săptămână, iubitorii mişcării pe gheaţă mai au la dispoziţie şi patinoarul de lângă Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”.

Apreciază calitatea articolului

6 VOTURI - MEDIE: 4,33
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...