3 × two =

A password will be e-mailed to you.

Botoşăneanul Gabriel Oprişanu a câştigat un nou mandat la conducerea Institutului de Psihiatrie „Socola” din Iaşi. Acesta a susţinut un concurs, în acest sens, la finalul anului recent încheiat fiind declarat „admis” cu nota 9,78. Concursul a fost organizat de către o comisie organizată prin ordin ministerial şi a constat într-o primă etapă de verificare a condiţiilor impuse pentru funcţia de conducere a institutului, în cea de a doua botoşăneanul trebuind să susţină public proiectul de management.
Gabriel Ovidiu Oprişanu este manager al institutului ieşean de sănătate psihică din aprilie 2015, o unitate complexă, cu 1100 de angajaţi, 900 de paturi, 87 de medici şi 500 de asistenţi. Medic de profesie, acesta s-a specializat în management şi a condus o serie de unităţi spitaliceşti din Botoşani, fiind la un moment dat şi consilierul ministrului sănătăţii.
Într-un interviu oferit Monitorului de Botoşani anul trecut, Oprişanu a explicat proiectele de mare anvergură pe care le pune la punct pentru a extinde şi moderniza institutul regional la ale cărui servicii medicale apelează şi numeroşi botoşăneni.

Apreciază calitatea articolului

10 VOTURI - MEDIE: 2,90
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...