three × four =

A password will be e-mailed to you.

Accidentele din ultimele zile i-au scos pe poliţişti în stradă. Astfel, timp ce cinci zile, în intervalul 31 ianuarie – 4 februarie, poliţiştii rutieri, în colaborare cu poliţiştii din cadrul subunităţilor de poliţie, au organizat o acţiune pe principalele drumuri naţionale şi judeţene pentru prevenrea accidentelor rutiere şi pentru a urmări modul în care sunt respectate normele de circulaţie. „Activităţile desfăşurate au vizat combaterea indisciplinei pietonilor, combaterea neacordării priorităţii de trecere vehiculelor care au acest drept şi pietonilor aflaţi în traversarea regulamentară a drumului public, precum şi combaterea nerespectării regimului legal de viteză”, se arată într-un comunicat de presă emis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Ca urmare a neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat 194 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 56.000 de lei. Dintre sancţiunile aplicate, 92 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi 22 pentru neportul centurii de siguranţă. Totodată, au fost reţinute cinci permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice şi au fost retrase patru certificate de înmatriculare.

Poliţiştii rutieri spun că vor fi prezenţi şi în perioada următoare pe toate sectoarele de drum şi vor efectua activităţi pentru creşterea gradului de disciplină rutieră şi reducerea vicitimizării prin accidente de circulaţie.

Apreciază calitatea articolului

6 VOTURI - MEDIE: 3,67
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...