eleven − 6 =

A password will be e-mailed to you.

Un grav accident rutier soldat cu rănirea unei fetițe de cinci ani a avut loc duminică la amiază, pe drumul european care leagă Botoșaniul de Suceava.

Un bărbat aflat la volanul dubiţei, care mergea dinspre Botoșani spre Corni, a intrat cu mașina într-un parapet de pe partea dreaptă a drumului. Șoferul în vârstă de 43 de ani a vrut să îi arate soției sale Cabana Stejarul, unde ar fi vrut să se cazeze peste noapte.

Pe fondul neatenției acestuia, maşina a intrat cu roţile de pe partea dreaptă pe acostamentul drumului, iar partea dreaptă a mașinii a fost pur şi simplu secționată de parapetul din oțel. Nu mai puțin de trei metri din parapet au intrat în habitaclul mașinii, rănind-o grav la picior pe fetița șoferului, aproape secţionându-l.

Copilul a fost preluat de ambulanță și transportat la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Mavromati.

La scurt timp, medicii botoşăneni au cerut transferul micuţei la Iaşi, medicii din centrul universitar fiind pregătiţi pentru a o primi pe aceasta direct în sala de operaţii. „Pacienta în vârstă de 5 ani a fost direcţionată către Iaşi, cu diagnostic de politraumatism prin accident rutier, traumatism cranian acut şi traumatism deschis membru inferior drept”, a precizat medicul Cristian Simionescu, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Apreciază calitatea articolului

5 VOTURI - MEDIE: 3,40
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...