three × one =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Un grav accident, soldat cu rănirea a două persoane, a avut loc, duminică la amiază, pe drumul național care leagă municipiile Botoșani și Dorohoi.

Accidentul a avut loc exact la intrarea în localitatea Brăești, dinspre Dorohoi. În accident au fost implicate un autoturism și o autoutilitară.

Mai multe echipaje de ambulanță, pompieri și poliție au ajuns la fața locului pentru a acorda îngrijiri celor răniţi. Victime sunt soția șoferului autoturismului, care se afla pe scaunul din dreapta, în vârstă de 48 de ani, dar şi soţul ei, care însă a primit doar îngrijiri la faţa locului, acesta refuzând transportul la spital. Soţia lui a fost preluată de ambulanţă şi transporată la Spitalul Dorohoi, unde a fost diagnosticată cu traumatisme la nivelul capului, feţei, coloanei cervicale, precum şi la una din mâini, urmând ca medicii să decidă dacă se impune sau nu transportul acesteia la Botoşani. Şi un pasager din autoutilitara Volkswagen a acuzat dureri după impactul celor două maşini.

Din primele cercetări ale poliţiştilor, se pare că șoferul autoturismului Seat ar fi vrut să facă o manevră de viraj la stânga, pe un drum lateral, fără să fi observat autoutilitara.

Cele două autoturisme au fost ridicate de la locul accidentului cu două platforme pentru tractări auto.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 2,67
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...