5 + thirteen =

A password will be e-mailed to you.

Tânărul în vârstă de 22 de ani, bănuit că vindea etnobotanice în fostul Cămin Textila din municipiul Botoşani, a fost arestat preventiv sub acuzaţia de efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, în formă continuată. Măsura a fost dispusă de magistraţii Tribunalului Botoşani, în baza probatoriului administrat de procurorii Biroului teritorial Botoşani al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT). Astfel, botoşăneanul riscă să rămână în spatele gratiilor până pe 30 martie. Decizia nu este însă definitivă, tânărul având dreptul să conteste măsura la Curtea de Apel Suceava.

În momentul în care a coborât din duba de la arest, pentru a fi prezentat în faţa magistraţilor de la Tribunal, tânărul şi-a acoperit faţa cu o glugă. Flancat de poliţişti şi cu cătuşe la mâini, el a fost dus direct în sala de judecată.

Costel C. a fost ridicat ieri de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Botoşani, în urma unei operaţiuni în forţă, care a cuprins şi o percheziţie domiciliară. Încătuşat, tânărul a fost reţinut iniţial de procurorii DIICOT, pentru 24 de ore.

Botoşăneanul, care era în vizorul celor de la Antidrog de mai mult timp, este bănuit că ar fi vândut de mai multe ori plicuri cu etnobotanice unor clienţi de-ai săi. Cazul a ieşit la iveală în momentul în care consumatorii de droguri au început să se drogheze chiar în scara blocului, provocând indignarea locatarilor. Deranjaţi de manifestările amatorilor de etnobotanice, oamenii au sesizat autorităţile.

Apreciază calitatea articolului

7 VOTURI - MEDIE: 4,14
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...