19 + 10 =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Donație de peste 65.000 lei făcută Spitalului Județean cu binecuvântarea părintelui Patriarh Daniel de voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, conduși de părintele arhimandrit Ciprian Grădinaru.

Donațiile au fost făcute prin Fundația „O șansă pentru o viață” și constau în aparate de aerosoli-15 bucăți, în valoare de peste 3000 lei, un ecograf mobil de ultimă generație, în valoare de 60.000 lei și patru frigidere.

Ecograful mobil, dar şi aparatele de aerosoli, vor fi direcționate către Secția Pediatrie a Spitalului Județean. „Printele Ciprian s-a născut în Botoșani și a vrut să ajute Spitalul Județean. Ecograful primit poate fi folosit și la patul bolanvului unde nu se poate transporta sau în UPU. Sunt bine venite aceste ajutoare. La Secția Pediatrie era necesar un ecograf mobil și aparatele de aerosoli sunt necesare, pentru că multe din cele pe care le aveam erau stricate. De frigidere aveam un necesar foarte mare și le-am dat pe toate secțiile care aveau nevoie. Mulțumim fundației că ne-a ajutat la momentul potrivit”, a declarat medicul Livia Mihalache, managerul Spitalului Județean.

Unitatea sanitară urmează să primească prin aceeași fundație alte frigidere și paturi.

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 1,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...