two × one =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Un individ care a încercat să violeze o bătrână a fost prins în flagrat, ieri, de poliţiştii dorohoieni. Agresiunea a fost dejucată întrucât femeia l-a observat din timp pe suspect şi a reuşit să sune la 112 înainte ca individul să-şi dea seama că a fost denunţat.

Totul s-a întâmplat ieri când femeia în vârstă de 89 de ani a observat că în curtea locuinţei sale a intrat un necunoscut. Fără să mai stea pe gânduri, bătrâna a sunat la 112, iar în scurt timp la locuinţa femeii a ajuns şi echipajul de poliţie, care l-a surprins în flagrant pe individul în vârstă de 37 de ani, în timp ce o agresa pe apelantă. „Bărbatul a fost condus la sediul unităţii de poliţie pentru audieri, iar în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în seara de 14 martie a.c. acesta a pătruns fără drept în imobilul persoanei vătămate şi a încercat să întreţină raporturi sexuale împotriva voinţei ei, ulterior deposedând-o, prin folosirea de acte de violenţă, de suma de 1.500 de lei”, a precizat Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

În urma probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului, pe numele lui fiind întocmit un dosar penal sub acuzaţiile de tentativă de viol şi tâlhărie calificată, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 1,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...