1 × 3 =

A password will be e-mailed to you.

Conducta de apă rece de pe strada Doboşari, care deserveşte cartierul ANL Cişmea, continuă să creeze probleme. La începutul acestei săptămâni a apărut o nouă avarie, urmată de altele. „Au apărut probleme în partea spre cartierul ANL Cişmea. Am lucrat într-un loc, a cedat în altul şi tot aşa. Intervenim de câte ori este nevoie”, a declarat Ady Petruşcă, director tehnic în cadrul Nova Apaserv.  Potrivit oficialului, botoşănenii care locuiesc în zonă nu sunt afectaţi de intervenţiile la reţea.

Din vara anului 2017 şi până în toamna anului trecut, pe strada Doboşari au fost peste 17 avarii. Reprezentanţii Nova Apasev au arătat încă de anul trecut că avariile apar din cauză că acea conductă, montată în urmă cu cinci ani, nu a corespuns la vremea respectivă din punct de vedere calitativ.

Anul trecut, au fost înlocuiţi 220 de metri din acea conductă. În condiţiile în care echipele Nova Apaserv sunt nevoite să intervină periodic în zonă, se ia în calcul înlocuirea vechii conducte. „Dacă stăm şi săpăm în fiecare zi, nu este în regulă din punct de vedere tehnic şi economic. Trebuie să găsim soluţia cea mai bună. Cred că va trebui să înlocuim un kilometru şi jumătate de conductă”, a concluzionat Ady Petruşcă.

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 3,25
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...