2 + nine =

A password will be e-mailed to you.

Un bărbat a ajuns la spital în stare critică după ce a căzut de pe casă. Accidentul a avut loc aseară, acesta fiind internat pe reanimare.

În vârstă de 32 de ani, bărbatul, din comuna Mihălăşeni, a urcat marţi după-amiază pe casă pentru a repara câteva bucăţi din acoperişul afectat. La un moment dat, însă, tânărul a călcat greşit pe o bucată de tablă, s-a dezechilibrat şi nu a mai reuşit să se prindă de ceva, căzând în gol, de la aproape patru metri.

Rudele au sunat imediat la 112, la faţa locului ajungând un echipaj de la Ambulanţă, care l-a transportat pe acesta la Unitatea de Primiri Urgenţe. „Pacientul a fost preluat de echipajul nostru policontuzionat prin cădere de la înălţme. Prezenta un traumatism cranio-facial acut, fractură de masiv facial, fractură de orbită. A fost stabilizat de către personalul medical, după care transportat în siguranţă în serviciul de Urgenţe”, a precizat Daniela Amarande, medic coordonator în cadrul dispeceratului unic SJA-ISU.

Bărbatul a fost ulterior internat pe secţia de neurochirurgie a Spitalului Judeţean pentru supraveghere şi tratament de specialitate.

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 1,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...