four × one =

A password will be e-mailed to you.

Consilierii municipali botoşăneni vor avea şedinţă extraordinară pe 21 mai. Şedinţa a fost convocată de primarul Cătălin Flutur, unul dintre proiectele importante fiind aprobarea bugetelor de venituri şi cheltuieli ale societăţilor Locativa, Urban Serv, Modern Calor şi Eltrans.

Tot în şedinţa de marţi, aleşii locali vor dezbate şi proiectul vizând rectificarea bugetului local. Suma care face obiectul rectificării este în cuantum de 333.210 lei, sumă care influenţează bugetul atât pe partea de venituri, cât şi pe cea de cheltuieli. Astfel, se propune suplimentarea impozitelor şi taxelor locale cu 200.000 lei pe seama încasărilor realizate de Direcţia Impozite şi Taxe Locale până la 13 mai 2019. Totodată, se propune suplimentarea sumelor prevăzute din donaţii şi sponsorizări cu 133.210 lei, sumă primită în această perioadă de la sponsorii, care au dorit să sprijine financiar manifestările organizate cu prilejul inaugurări Parcului Cornişa.

Pe partea de cheltuieli, cei 333.210 lei vor fi repartizaţi după cum urmează: 150.000 de lei pentru cotizaţia la Zona Metropolitană, 50.000 de lei se regăsesc în capitolul „Alte cheltuieli” (taxe judiciare, cheltuieli de judecată, despăgubiri, cheltuieli cu flori, aranjamente, coroane, publicitate, felicitări, cheltuieli de promovare) şi 133.210 lei pentru suplimentarea creditelor aprobate iniţial pentru organizarea manifestărilor prilejuite de Zilele Oraşului. Această sumă trebuie inclusă în buget pentru a fi angajate plăţi cu destinaţia cu care au fost acordate sponsorizările.

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 4,33
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...