sixteen + 19 =

A password will be e-mailed to you.

Un tânăr de 17 ani a ajuns la sital în stare gravă după ce a fost înjunghiat în plină stradă de un străin.

Incidentul șocant a avut loc vineri seară, în apropiere de Parcul Mihai Eminescu lângă localul Dalas, unde tânărul se afla împreună cu alți doi prieteni.

La un moment dat aceștia s-au intersectat cu un alt grup de tineri, aceștia fiind sub influența băuturilor alcoolice și au intrat în conflict cu ei.

Unul din agresori a scos un cuțit, pe care i l-a înfipt în stomac , după care au fugit cu toții. Plină de sânge, victima a sunat la 112, la fața locului fiind trimis imediat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA), care i-a acordat primul ajutor. “A fost preluat un pacient, minor, ce prezenta o plagă înțepată prin înjunghiere, flanc drept, penetrantă, pacientul prezentând lichid în peritoneu. A fost stabilizat și transportat direct în sala de operații”, a precizat un asistent din cadrul SJA Botoșani.

Potrivit medicilor, tânărul este în prezent în afara oricărui pericol, acesta spunând că îl știa din vedere pe atacator, care mai era împreună cu alți doi tineri.

Cazul a intrat în atenția Poliției, care a demarat o anchetă pentru a-l găsi pe autor. “În cazul de față a fost întocmit un dosar de lovire. Se continuă cercetarile pentru identificarea autorului, iar în funcție de concluziile medico-legale vor fi luate măsurile în consecință”, a precizat inspectorul Maria Carp, purtător de cuvânt al IJP Botoșani.

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...