3 × 2 =

A password will be e-mailed to you.

De vinerea trecută, plutonierul Mihaela Vorniceanu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Botoșani este noua campioană naţională la săritura în lungime, titlu obţinut în cadrul Campionatului Naţional de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Competiţia a avut loc săptămâna trecută, pe Stadionul Municipal ,,Nicolae Dobrin” din Pitești şi a adunat la start sute de angajaţi MAI, care s-au întrecut în mai multe discipline sportive.

Reuşita Mihaelei Vorniceanu a venit după o săritură care a măsurat 4,51 metri, în urma acestui rezultat ea reuşind să le depăşească pe celelalte 11 concurente. Rezultatul foarte bun obţinut de botoşăneancă a contat şi în clasamentul general, unde lotul Jandarmeriei Române a obținut locul III.

„Poziția fruntașă pe care s-a clasat subofițerul jandarm este o reeditare a rezultatului obținut anul trecut în cadrul aceleeași competiții, când, de asemenea, și-a surclasat toți adversarii. Rezultatele nu sunt întâmplătoare, aptitudinile fizice evidente și pasiunea pentru sport fiind dublate de multe antrenamente, suplimentar pe lângă executarea atribuțiilor de serviciu”, se arată într-un comunicat de presă emis astăzi de IJJ Botoşani.

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 3,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...