spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăLocal BTTineri răniți în accidente rutiere (video)

Tineri răniți în accidente rutiere (video)

O tânără din judeţul Botoşani a fost rănită într-un accident rutier în momentul în care mergea pentru a depune contestaţie la Bacalaureat. Accidentul rutier a avut loc pe drumul european ce leagă Botoşani de Târgu Frumos, în dreptul localităţii Băluşeni, unde o tânără de 18 ani a fost rănită după coliziunea dintre două autovehicule.

Accidentul a avut loc în momentul în care un tănăr de 18 ani, aflat la volanul unui autoturism Peugeot se îndrepta spre Botoşani. În spatele acestuia circula un Volkswagen Transporter condus de un bărbat de 31 de ani, în care se afla şi fata de 18 ani, care mergea să depună contestaţie după nota obţinută la Bacalaureat.

Din faţă, de pe contrasens, a apărut o altă maşină, iar tânărul de 18 ani a frânat brusc, dar soferul Transporter-ului, nu a reuşit să păstreze distanţa şi a lovit autoturismul Peugeot în aprtea din spate. „Cred că era drogat cel care venea din sens opus. Mergea în zig-zag, credeam că intră în noi”, a spus unul din şoferi.

Fata a fost rănită şi preluată de un echipaj SMURD, după care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale şi investigaţii de specialitate.
Un alt accident cu victimă a avut loc duminică seară după ce un bărbat de 47 de ani din Albeşti, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care a lovit violent frontal un pod din beton aflat pe marginea părţii carosabile.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unui minor de 17 ani, aflat pe scaunul din deapta al autoturismului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspecul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Un alt tânăr, de 29 de ani, din Botoșani a produs un accident rutier cu trei victime, printre care o minoră, luni, pe o stradă din municipiul Târgu Neamț.

Botoșăneanul conducea o autoutilitară (compusă dintr-un cap tractor și semiremorcă) pe strada Mărășești, din direcția Oglinzi-Tîrgu-Neamț, iar la un moment dat nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, semiremorca a intrat în derapaj cu partea stângă pe sensul opus de deplasare, acroșând un autoturism condus de o femeie de 50 de ani, din București.

Șoferița a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un alt autoturism, care staționa la indicatorul Oprire, aflat la intersecția străzii Mărășești cu strada Mihai Viteazu, condus de un bărbat, de 36 de ani, din Răucești.

Șoferița, o femeie de 39 de ani și o adolescentă de 15 ani au fost rănite și transportate la spital. Niciunul dintre șoferi nu era băut. Polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
13.7 ° C
14.3 °
13.6 °
48 %
3.3kmh
93 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
21 °
lun
20 °
mar
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Dintre toți politicienii de top ai României de azi, Marcel Ciolacu este, fără îndoială, un personaj aparte care a înțeles cel mai bine ce...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...