2 + nineteen =

A password will be e-mailed to you.

Un tânăr din Botoşani a fost bătut de două ori în aceeaşi seară. Mai întâi a fost prins într-o altercaţie într-un club din Botoşani, iar când a ajuns la Urgenţe l-a aşteptat o femeie care l-a lovit cu o sticlă goală. Din fericire nu a fost vorba de leziuni grave în nicio situaţie.

Incidentele au avut loc sâmbătă noapte şi au început mai întâi într-un local din oraş, unde a izbucnit un scandal între două grupuri de tineri. Unul din cei prinşi în altercaţii a fost tăiat la o mână cu o sticlă, acesta sunând la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale. La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă, tânărul de 23 de ani primind primul ajutor, după care a fost transportat la Urgenţe. Doar că la spital acesta era aşteptat de un grup de tinere, pornite să continue răfuiala începută în club, astfel că una din ele a aruncat în acesta cu o sticlă goală de băuturi alcoolice chiar pe holurile UPU.

Norocul tânărului a fost că s-a ferit la timp, astfel că sticla l-a lovit în cap, însă a reuşit să atenueze forţa impactului. După incident, fetele s-au făcut nevăzute, la sosirea Poliţiştilor la faţa locului fiind prezenţi doar prietenii tânărului, acesta declarnd că nici nu doreşte să depună plângere.

Apreciază calitatea articolului

6 VOTURI - MEDIE: 3,33
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...