five × five =

A password will be e-mailed to you.

Parcul Regional de Agrement Turistic şi Sportiv Cornişa continuă să atragă clienţi botoşăneni, dar şi din alte oraşe ale ţării. Numărul mare al celor care au dorit să se relaxeze în zona de agrement este demonstrat de nivelul încasărilor. „În urmă cu o săptămână am reușit să atingem următorul record pentru partea de piscină acoperită și descoperită de la Cornișa și am încasat suma de două milioane de lei, pentru tot ceea ce înseamnă facilități oferite în parcul nostru. E o cifră care ne ajută să creștem, ne ajută să întreținem parcul și să mai facem noi investiții în dotări și dacă vremea ne va ajuta, sperăm să reușim obiectivul pe care ni l-am propus de a face până la finele sezonului undeva la 4 – 4,5 milioane lei, să reuşim să acoperim tot ce înseamnă cheltuieli de funcţionare, inclusiv salariile”, a declarat Eugen Ţurcanu, directorul Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement, administratorul Parcului Cornişa.

Oficialul s-a declarat încântat de faptul că în Cornişa au ajuns şi persoane din Iaşi, Suceava. Neamţ, Vaslui, Tecuci, Galaţi etc.

Nivelul încasărilor demonstrează că acest obiectiv a fost aşteptat de foarte mulţi botoşăneni. „Este o mare bucurie pentru mine ca director pentru că am demonstrat că acest obiectiv este fiabil, sustenabil și, cel mai important, reușește să se autofinanțeze în primul sezon de activitate, ceea ce este mare lucru”, a mai spus Eugen Ţurcanu.

Potrivit oficialului, fondurile încasate permit şi rezolvarea unor probleme pe partea de dotări, de la şezlonguri, mese şi umbrele, până la utilaje pentru întreţinerea spaţiilor verzi şi echipamente pentru angajaţi.

Apreciază calitatea articolului

12 VOTURI - MEDIE: 3,75
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...