four × 3 =

A password will be e-mailed to you.

Un adolescent în vârstă de 16 ani a ajuns în atenția polițiștilor, după ce s-a îmbătat, a furat mașina mamei sale, a plecat la drum cu ea și a fost implicat într-un accident rutier.

Totul s-a întâmplat în noaptea de luni spre marți, când puștiul din satul Costești (com. Răchiți) a luat cheile autoturismului, a urcat la volan și a plecat spre Botoșani. Aventura lui a luat sfârșit în satul Hudum (com. Curtești), când băiatul a încercat să întoarcă mașina, dar a pierdut controlul asupra direcției, iar autoturismul a ajuns în șanțul de pe marginea șoselei.

Cazul a ajuns în atenția polițiștilor din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 1 Botoşani, care au ajuns la locul accidentului și au declanșat o serie de cercetări. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, cu ocazia verificărilor, a rezultat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis.

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...