20 + 1 =

A password will be e-mailed to you.

Elevii de 10 din Botoșani vor fi premiați de Consiliul Local (CL) și Primărie. Pe lângă cei 500 de lei aprobați de membrii CL, cei 12 elevi eminenți vor avea acces gratuit până la finalul anului în Parcul de agrement Cornișa, a anunțat primarul orașului, Cătălin Flutur. „Vom premia absolvenții cu 10 la Bacalaureat și Evaluare Naționale, cu premii în bani, în cuantum de 500 lei. Ca noutate, fiecare elev va primi un voucher de pe 16 august până la sfârşitul anului pentru a intra gratuit și a avea acces la facilitățile pe care oferă parcul Cornișa”, a spus Cătălin Flutur.

Este vorba de 12 elevi, care vor fi premiați pe 16 august, într-un cadru festiv la Primăria Botoșani.

Vor fi premiaţi următorii absolvenţi de gimnaziu: Cristina Bianca Buiciuc, Ioan Alexandru Dumbrăveanu, Ana Maria Hizilnicov, Iulia Bianca Petrovici, Antonia Radani, Antonia Nicola Niţă, de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” şi Maria Teodora Lungu, de la Colegiul Naţional „AT Laurian”. În categoria premianţilor vor intra şi candidaţii care au obţinut media maximă la bacalaureat: Andreea Raluca Mezeniuc, Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”, Andreea Calistru, Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”, şi trei absolvenţi de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, respectiv Carina Petcu, Carina Georgiana Bidaşcă şi Beatrice Elena Pelihaci.

Prin acest premiu simbolic, dorim să le arătăm acestor copii şi tineri că întreaga comunitate le răsplăteşte munca şi-i încurajează să meargă mai departe pe acest drum al performanţei”, declara Flutur, în momentul inițierii hotărârii de CL.

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...