Măsuri luate după ce un pacient a murit electrocutat la Psihiatrie

0

O echipă de control din cadrul Direcției de Sănătate Publică desfășoară în prezent o anchetă în cazul bărbatului internat pe Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati, care murit electrocutat în curtea unităţii medicale săptămâna trecută.

Deşi ancheta este în curs, potrivit reprezentanţilor unității medicale, vor fi luate măsuri până ce aceasta va fi finalizată. Una dintre acestea ar putea fi suplimentarea personalul pentru supravegherea pacienților, iar cei care sunt deja angajați acolo, să fie supuşi unor noi cursuri de instruire şi să fie mult mai atenți. „Este o anchetă de la DSP în desfășurare, încă nu avem concluziile anchetei. Din punct de vedere administrativ se vor lua niște măsuri în ceea ce privește personalul de la Psihiatrie. În primul rând din punct de vedere administrativ trebuie suplimentat personalul care supraveghează, iar cei care sunt acolo să-și facă treaba cu mai mare atenție”, a precizat medicul Bogdan Alexandroaie, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Mavromati.

Tragedia s-a petrecut luni, 26 august 2019, în jurul orei 8.00, în curtea Secţiei Psihiatrie, unde un bărbat de 52 de ani a fost găsit lângă un panou electric. Acesta a fost dus la spital, unde a decedat câteva ore mai târziu.

Deja ai votat!
se încarcă...